Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Μισέλ Φάιφερ δεν θα υποδυθεί ξανά ιστορικό πρόσωπο μετά το «The First Lady» – «Είναι κάτι πολύ δύσκολο και βαρύ»

Η Αμερικανίδα σταρ, σε πρόσφατη συνέντευξη της εξηγεί γιατί η Μπέτι Φορντ είναι ο τελευταίος ιστορικός ρόλος που θα παίξει, δηλώνοντας την ίδια στιγμή ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία

Σε μία απρόσμενη ανακοίνωση προχώρησε η Μισέλ Φάιφερ σε πρόσφατη συνέντευξη της. Η επιτυχημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στο «The First Lady».

Μέσα από αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες, η σειρά ανθολογίας αφηγείται τη ζωή τριών δυναμικών και χαρισματικών πρώτων κυριών της Αμερικής, που άφησαν το στίγμα τους στον Λευκό Οίκο. Μέσα από την ματιά της Μισέλ Ομπάμα, της Μπέτι Φορντ και της Έλεανορ Ρούσβελτ, το «The First Lady» αποκαλύπτει το παρασκήνιο, τις ίντριγκες και τις μυστικές συμφωνίες που άλλαξαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας των Μπαράκ Ομπάμα, Τζέραλντ Φορντ και Φράνκλιν Ρούσβελτ.

Σε συνέντευξη της στο EW, η Μισέλ Φάιφερ αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να υποδυθεί ξανά ρόλο που βασίζεται σε ιστορικό πρόσωπο, καθώς πρόκειται για μία διαδικασία που πάει κόντρα στα δικά της πιστεύω.

Michelle_Pfeiffer

«Είπα ότι δεν θα το ξανακάνω. Ποτέ. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και “βαρύ”. Ακόμα και όταν θέλεις να τιμήσεις το πρόσωπο που υποδύεσαι και απλά θες να είσαι όσο πιο πειστικός μπορείς, γνωρίζεις ότι στην πράξη υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να είσαι. Και αυτό είναι κάτι που σκέφτεσαι μετά όλη μέρα. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω», υπογραμμίζει.

Παρά την τωρινή της απόφαση, η ίδια δηλώνει περήφανη που της δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσει την πρώην σύζυγο τουΤζέραλντ Φορντ.

«Πριν υποδυθώ την Μπέτι Φορντ, δεν ήξερα ούτε τα μισά από όσα έχει προσφέρει” εξηγεί η πετυχημένη ηθοποιός. “Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι και εγώ, γνώριζα για τη μάχη της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, καθώς και την Κλινική Αποτοξίνωσης που έχει ιδρύσει, αλλά τίποτα παραπάνω. Γιατί, όσο σπουδαία και αν είναι αυτά από μόνα τους, έχει κάνει ακόμα πιο σημαντικές πράξεις. Είναι τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ τη δική της Ιστορία με τον κόσμο», συμπληρώνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου