Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Γη της ελιάς: 1.441.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς του MEGA (Βίντεο)

Το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια, με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Με μεγάλη αγωνία, τη Δευτέρα 4 Απριλίου το βράδυ, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το καθηλωτικό επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA “Η γη της ελιάς”, αναμένοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την ενοχή ή την αθωότητα του Φίλιππου.

1.441.000 τηλεθεατές είδαν την επιτυχημένη σειρά, με την κάλυψη να φτάνει τα 2.285.200.

“Η γη της ελιάς” απέδειξε για μία ακόμη ημέρα τη δυναμική της, σημειώνοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 28,9% στο σύνολο του κοινού και 21,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αντιγόνη και η Μαρία αναφέρονται σε ένα γεγονός, που σημάδεψε τη ζωή της πρώτης. Ακόμα, η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη. Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου