Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Ο κρυφός πόθος της Φρόσως για τους Νάτσηδες

Ο Νάτσης βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Φρόσως

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες” θα δούμε ανατροπές στο σπίτι των Νάτσηδων.

Ο Νάτσης μιλάει άσχημα για την Ευανθία και η Φρόσω, ρίχνει λάδι στη φωτιά για να πετύχει τον σκοπό της. Το μωρό της Φρόσως είναι άρρωστο με πολύ πυρετό. Έτσι η Ευανθία πηγαίνει στην εκκλησία και παρακαλεί τον θεό να μην πληρώσει το αθώο βρέφος τα δικά της κρίματα, τον φόνο δηλαδή του Μέλιου.

Εντωμεταξύ ο Νάτσης στο σπίτι γίνεται λιώμα από το ποτό και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Φρόσως που αναγκάζεται και πάλι να τον ανεχτεί για να πραγματοποιήσει τον στόχο της. Εκείνος αρχίζει να μιλάει εναντίον της γυναίκας του και η Φρόσω, δεν χάνει ευκαιρία και ρίχνει και εκείνη λάδι στη φωτιά όταν αυτός αφήνει υπονοούμενα ότι θέλει να την σκοτώσει. Έτσι το επόμενο πρωί η Φρόσω, δίνει το δηλητήριο στον Νάτση με σκοπό να πραγματοποιήσει τις απειλές του. Εκείνος όμως είναι νηφάλιος και έτσι εξοργισμένος την πιάνει από το λαιμό και της λέει να μην προσπαθεί να βάλει στο στόμα του λόγια που δεν είπε.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Πυροβολούν τον Σώτο και μένει ανάπηρος

 

Εντωμεταξύ η Ευανθία επιστρέφει με το μωρό που έχει γίνει καλά και ρωτάει γιατί είναι ακόμα εκεί η Φρόσω. Τότε ο Νάτσης λέει στην κοπέλα να μαζέψει τα πράγματά της και της δίνει διορία να φύγει μέχρι την άλλη μέρα. Ακούγοντάς τον η Ευανθία χαμογελάει χαιρέκακα. Η Φρόσω αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της και όταν αργά το βράδυ την Ευανθία την έχει πάρει ο ύπνος, εκείνη της παίρνει το μωρό από την αγκαλιά και φεύγει από το σπίτι. Μέσα στην απελπισία της ότι θα χάσει το μωρό της σκέφτεται σοβαρά να πηδήξει μαζί του στον γκρεμό, ώσπου ακούει ένα πυροβολισμό.

Παράλληλα ο Λούης έχει τρυπώσει στο σπίτι και επιτίθεται με ένα μαχαίρι στον Νάτση. Καθώς παλεύουν μεταξύ τους, η Ευανθία παίρνει την καραμπίνα και πυροβολεί, ενώ μετά από λίγο και οι τρεις βρίσκονται στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου