Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Ο μεγαλύτερος φόβος της Θοδώρας γίνεται πράξη

Τι θα δούμε προσεχώς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Σασμός“:

Η Θοδώρα και ο Γιώργος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μετά τον πολιτικό γάμο τους, με μάρτυρες τον Αντώνη και τον Μανώλη, το ζευγάρι φτάνει στο καφενείο του Παντελή, στην πλατεία του χωριού, και ξεκινά το οικογενειακό γλέντι.

Η Μαρίνα στέκεται στο πλευρό του άντρα της, έχοντας πια βάλει στην άκρη τα όσα άσχημα ένιωθε για τη Θοδώρα, ενώ ακόμα και ο παπα-Μιχάλης γλεντά με τη χαρά τους, παρότι δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο.

Ο Γιώργος και η Θοδώρα περνάνε την πρώτη νύχτα του γάμου τους κάπως… ανορθόδοξα. Επειδή δεν θέλουν να κοιμηθούν μαζί στο ίδιο κρεβάτι, η Θοδώρα τού λέει πως εκείνη θα πάει στον καναπέ, κάτι που ο Γιώργος δεν δέχεται, αλλά τελικά τον πείθει. Μέσα στη νύχτα η νύφη ξυπνάει για να φτιάξει ένα ρόφημα, και ο Γιώργος, που την ακούει, πηγαίνει και τη βρίσκει στην κουζίνα.

 

Δείτε επίσης: “Σασμός” Spoiler: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Σε κίνδυνο και η Βασιλική

 

Οι δυο τους έρχονται κοντά, αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το ίδιο βράδυ η Θοδώρα τού μαγειρεύει και όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ένα τηλεφώνημα όμως θα την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Είναι από το ίδρυμα και έχουν να της πουν πολύ δυσάρεστα νέα. Η κοπέλα καταρρέει στην είδηση ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν το μωρό και τρέμει τη στιγμή που θα το πει στον αγαπημένο της, φοβούμενη κατά πόσο αυτό θα αλλάξει για ακόμα μία φορά τη σχέση τους. Το μωρό δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια τους…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου