Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Τα ξαναφτιάχνουν Αποστόλης και Μάγια

Τι θα δούμε προσεχώς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “ο Παράδεισος των Κυριών“:

Όσο περνάει ο καιρός, ο Αποστόλης τόσο μετανιώνει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μάγια, ενώ εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Με αφορμή την περιπέτεια του Πάρη με τη Γεωργία και το σπιτάκι που είχαν βρει για να κρυφτούν, ο Αποστόλης φέρνει στη μνήμη του τις δικές του δύσκολες μέρες, όταν η Μάγια τον κρατούσε στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα, γεμάτος τρυφερότητα, επισκέπτεται τη Μάγια και της φέρνει λίγο κρέας και οι δυο τους έχουν μια όμορφη στιγμή, καθώς ο Αποστόλης της εξομολογείται την αγάπη του.

Μάλιστα, όταν ο Αποστόλης φεύγει, η Μάγια ανοίγει τη σακούλα και βρίσκει μέσα κι έναν φάκελο με λεφτά, αλλά κι ένα τρυφερό σημείωμα του Αποστόλη γεμάτο λόγια αγάπης.

Η Μάγια μόλις τα βλέπει συγκινείται γιατί ακόμα αγαπάει τον Αποστόλη, αλλά και εκείνος όταν φτάνει στο σπίτι της Όλγας τής ανοίγει την καρδιά του. Η Όλγα του προτείνει να της μιλήσει ειλικρινά και να της ζητήσει συγγνώμη.

 

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος δίνει μπουνιά στον Σίμο και…

 

Στο μεταξύ, η Μάγια κάνει βήματα να αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Να ξεφύγει από το παρελθόν της και να βρει μια δουλειά ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Σ’ αυτή της την προσπάθεια δίπλα της βρίσκεται η Δάφνη. Μάλιστα της αλλάζει μακιγιάζ και παράλληλα προτείνει και στη Σύρμω να τη βάψει κι εκείνη, δέχεται, έστω και με το ζόρι.

Όταν τους βλέπουν ο Φώτης, ο Θωμάς, ο Πασχάλης και ο Μεμάς εκπλήσσονται και για τις δύο, ενώ ο Μεμάς εκφράζει τις αμφιβολίες του για τη Μάγια στη Δάφνη, αλλά το μετανιώνει αμέσως.

Τα πράγματα για τη Μάγια αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και ο Αποστόλης αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Όλγας, γίνεται καλός και τρυφερός απέναντι στη Μάγια και σε μια κρίση ειλικρίνειας της ζητάει συγγνώμη, ενώ εξομολογείται ότι αγαπάει αληθινά και ότι θέλει να είναι και πάλι μαζί.

Ο Αποστόλης τελειώνει και το σπίτι και κάνει επίσημα πρόταση στη Μάγια να ζήσουν και να μείνουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου