Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο” Spoiler: Νεκρός ο Βλάσης – Πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

Το ξαφνικό νέο θα κλονίσει και τον Μάκη στην Αθήνα

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο”.

Ο Βλάσης παρατηρεί από καιρό την ειδική μεταχείριση που δείχνει ο Δημήτρης Γιαννακάκης στην κόρη του, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Η εξήγηση που θα πάρει θα τον συγκλονίσει.

Η Θοδώρα όχι απλά δουλεύει αδιάκοπα για τον Δημήτρη Γιαννακάκη αλλά και τον υπερασπίζεται σαν να είναι δικός της άνθρωπος.

Την ίδια στιγμή και το αφεντικό της κάνει ότι μπορεί για να μη λείψει τίποτα από το κορίτσι που γνωρίζει πως τους συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί.

Ομως ο Βλάσης, που αγνοεί την αλήθεια, αρχίζει να κάνει περίεργες σκέψεις, παρατηρώντας την ειδική φροντίδα του Δημήτρη προς τη Θοδώρα. Ο ίδιος ρωτάει τη Μαρία τι μπορεί να συμβαίνει και να την προσέχει τόσο πολύ. Η Μαρία δαγκώνεται για να μη μιλήσει. Ο άντρας της θα παρατηρήσει ότι άσπρισε και εκείνη θα βρει μια δικαιολογία για να μην καρφωθεί. Όμως την αλήθεια όσο κι αν την κρύβει κανείς, θα βρει τρόπο να φανερωθεί. Και αυτός ο τρόπος στην προκειμένη θα είναι μια συνομιλία του Δημήτρη με τη Μαρία που θα αφορά στο παιδί τους, τη Θοδώρα.

 

Ο Βλάσης θα αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στη γυναίκα που αγάπησε

Συγκεκριμένα, όταν ο Βλάσης ακούσει το αφεντικό της κόρης τους να λέει πως η Θοδώρα πρέπει να μάθει πως είναι ο πραγματικός της πατέρας, δεν θα πιστεύει στα αυτιά του.

Ο άντρας της Μαρίας είναι σίγουρος πως κάτι δεν έχει καταλάβει και έτσι αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά γι αυτό που άκουσε. Εκείνη θα συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Βλάση την αλήθεια που τόσο καλά έκρυβε, αγνοώντας φυσικά τις συνέπειες.

Θα του αποκαλύψει πως δεν είναι παιδί του και θα παρατηρήσει πως ο άντρας της έχει βάλει το χέρι του στην καρδιά του. Θα τον ρωτήσει τι έχει και πριν προλάβει να της πει ότι δεν αισθάνεται καλά, θα τρέξει να φωνάξει τον γιατρό, ο οποίος και θα συστήσει ηρεμία.

Η Μαρία δεν θα λείψει από το πλευρό του, όμως λίγες ώρες αργότερα 0 Δημήτρης θα γίνει η αιτία που ο άντρας της Μαρίας θα πεθάνει. Ο Βλάσης θα αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στη γυναίκα που αγάπησε και στήριξε όσο κανέναν, βυθίζοντάς τη σε απέραντη θλίψη.

Το ξαφνικό νέο θα κλονίσει και τον Μάκη στην Αθήνα, ο οποίος θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου