Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη απο τις φλόγες

Όσα θα δούμε

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός θα είναι συγκλονιστικές αφού η Σάντρα σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο.

Το μαγαζί του Αστέρη και του Μαθιού σύντομα θα πάρει φωτιά με τον πρώτο να παγιδεύεται μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με το TV24, η κόρη του Δημήτρη Μαρθαδάκη, θα τον σώσει αλλά την ίδια στιγμή θα καταλάβει την αγάπη που έχει εκείνος στην Αργυρώ.

Ακόμα μία περιπέτεια θα δοκιμάσει η οικογένεια Σταματάκη στα επόμενα επεισόδια και ενώ όλα δείχνουν πως τα προβλήματα της με το νόμο έχουν ξεκαθαριστεί. Αυτή θα αφορά στον Αστέρη ο οποίος δε θα σταματά τη δουλειά προκειμένου να προλάβει τις παραγγελίες που έχει αναλάβει με τον αδερφό το Μαθιό.

Πιο συγκεκριμένα το αλουμινάδικο της οικογένειας θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέρφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.

Όμως κανείς από τους δύο δεν θα καταλάβει εκείνη τη στιγμή πως κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα ο Αστέρης να συνεχίσει τη δουλειά και ο Μαθιός να φύγει.

Ο Μαθιός θα κλείσει την πόρτα πίσω του που θα γίνει λίγο αργότερα φυλακή για τον αδερφό του. Και όντως λίγο αργότερα οι φλόγες θα περικυκλώσουν τον Αστέρη που δεν θα μπορεί να βρει διέξοδο για να σωθεί ενώ θα λιποθυμήσει από τον καπνό.

Η φωτιά θα είναι εμφανής από διάφορα σημεία του χωριού αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως το αλουμινάδικο είναι αυτό που έχει πάρει φωτιά

η Σάντρα που θα πέρνα τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου