Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιωργής θα προσπαθήσει να “κλέψει” την Αλίκη πριν το γάμο

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αποφασίσει να επιδείξει καλή διαγωγή και μια φυσιολογική οικογενειακή κατάσταση στο δικαστήριο δεν θα χάσει καιρό και θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γιώργης κλέβει την Αλίκη από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσα θα δούμε:

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αποφασίσει να επιδείξει καλή διαγωγή και μια φυσιολογική οικογενειακή κατάσταση στο δικαστήριο δεν θα χάσει καιρό και θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη.

Για μια ακόμη όμως φορά δεν θα της αφήσει περιθώριο να πει όχι. Έτσι, τα νέα για το γάμο τους που υπολογίζεται να γίνει πριν την ακροαματική διαδικασία δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν. Μεταξύ άλλων θα τα μάθει και ο Γιώργης που στην κυριολεξία θα χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Και αυτό τελικά θα κάνει όταν διαπιστώσει πως ο Μιλτιάδης τη κρατάει στο χέρι και ουσιαστικά την εκβιάζει για να σταθεί στο πλευρό του στην εκκλησία θα προσπαθήσει να της μιλήσει και να την κλέψει από εκείνον, παρόλο που θα μάθει πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου