Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Σοκ για τον Ντίνο – Η Αμαλία φεύγει για το εξωτερικό με τον Σίμο

Τι θα δούμε προσεχώς

Τέλος δεν έχουν οι ανατροπές στην δραματική σειρά του ALPHA “Ο Παράδεισος των κυριών“.

Ο Ντίνος και η Αμαλία εξακολουθούν να βρίσκονται κρυφά απ’ όλους και να ζουν στιγμές πάθους και έρωτα.

Σύμφωνα με το Mytv, όμως οι δύο νέοι κινούνται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν από τον Σίμο. Κάποια στιγμή, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο άντρας πιάνει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο. Όταν λοιπόν τη ρωτάει με ποιον κανονίζει να βγει, εκείνη πανικοβάλλεται και του απαντάει πως θα συναντήσει τη Γεωργία για να δει το μωρό της.

Σύντομα, το ψέμα της γίνεται αντιληπτό από τον Σίμο, καθώς η Δωροθέα τον ενημερώνει πως η Γεωργία το έχει σκάσει από το σπίτι με τον Πάρη και το μωρό και δεν μπορεί κανείς να τους βρει. 0 άντρας αμέσως υποψιάζεται πως η σύζυγός του μιλούσε με τον Ντίνο και είναι έτοιμος να εκραγεί.

Στόχος του είναι να εκδικηθεί τον Παπακώστα και να απομακρύνει την Αμαλία από την αγκαλιά του. Μάλιστα, η μητέρα του τον προτρέπει να πάρει τη γυναίκα του και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό. 0 Σίμος σκέφτεται πως αυτή είναι η καλύτερη λύση, ενώ δεν αποκαλύπτει στην Αμαλία πως εμφάνισε το φιλμ από τη φωτογραφική της μηχανή και ανάμεσα σε διάφορα τοπία είδε και μία φωτογραφία με τον πρώην της.

 

Δείτε επίσης: Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η αποκάλυψη για τον “Παράδεισο των Κυριών” – “Οι ιστορίες είναι αδιέξοδες, θα το δούμε με όλους τους τρόπους”

 

Η Αμαλία τού εξομολογείται την πρόταση που της έκανε ο Σίμος και ο Ντίνος σοκάρεται

O ίδιος προσποιείται πως δεν ξέρει τίποτα, ενώ ταυτόχρονα καταστρώνει το σχέδιό του για να ισοπεδώσει και να καταστρέψει τον Ντίνο. Οι μέρες περνούν και ο Σίμος προτείνει στην Αμαλία να φύγουν στο εξωτερικό μόνιμα. Εκείνη αναστατώνεται και του ζητάει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου. Αφού κάνουν έρωτα, η Αμαλία τού εξομολογείται την πρόταση που της έκανε ο Σίμος και ο Ντίνος σοκάρεται. Περιμένει να ακούσει τις σκέψεις της, προτού εκφράσει όσα νιώθει. Η Αμαλία λοιπόν του λέει πως δεν απέρριψε την πρόταση του Σίμου και τότε ο Ντίνος βάζει μπροστά τον εγωισμό του και την παροτρύνει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και θα την κάνει ευτυχισμένη. Οι δυο τους αποφασίζουν ακόμη μία φορά πως δεν πρέπει να συναντηθούν ποτέ ξανά.

Η Αμαλία, φεύγοντας από εκεί, συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον Ντίνο δεν έχει κανένα μέλλον από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα εμπόδια στη ζωή τους, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος είναι απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Σύντομα, η Αμαλία, με μισή καρδιά, ανακοινώνει στον Σίμο πως δέχεται να φύγουν για το εξωτερικό. 0 άντρας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, ενώ στη συνέχεια δίνει εντολή στα τσιράκια του να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό του για να καταστρέψουν τον εχθρό του.

Την ίδια μέρα, η Αμαλία πηγαίνει να βρει ξανά τον Ντίνο και του ανακοινώνει πως αυτή είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει, καθώς σύντομα θα φύγει μόνιμα από την Ελλάδα. 0 Ντίνος νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, αλλά προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου