Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η οικογένεια Νάτση διαλύεται

Ένα νέο μαρτύριο ξεκινάει για την Ευανθία

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες“.

Η οικογένεια Νάτση διαλύεται εξαιτίας ενός απρόσμενου συμβάντος.

Όπως πρόκειται να δούμε, η ζωή της οικογένειας Νάτση ανατρέπεται εντελώς εξαιτίας ενός απρόσμενου περιστατικού.

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που ο Λούης, ο παραγιός της οικογένειας, ο οποίος, κατηγορήθηκε άδικα για τον θάνατο του Θωμά, καταφέρνει και δραπετεύει από τη φυλακή.

Σύμφωνα με το mytv, για κάποιο διάστημα, ο άντρας κρύβεται σε ένα μοναστήρι, ενώ συγχρόνως επιθυμεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει την εκδίκησή του. Όντας βέβαιος ότι η Φρόσω είναι το πρόσωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία του φίλου του, θέλει να επιστρέφει στο χωριό και να τη σκοτώσει. Ωστόσο, η μοίρα έχει άλλα σχέδια… Αρκετό καιρό αργότερα, ο Λούης καταφθάνει έξω από την Τρίπολη και σχεδιάζει να πάει στο σπίτι των Νάτσηδων για να λογαριαστεί με την ψυχοκόρη τους. Έτσι, ένα από τα επόμενα βράδια, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και πηγαίνει εκεί κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Ο Παύλος βρίσκει την Βασιλική εκεί που δεν πρέπει

 

Η Ευανθία αντιμέτωπη με ένα ακόμα τραγικό γεγονός

Όμως, η Φρόσω εκείνη την ώρα δεν βρίσκεται στο σπίτι. Αντιθέτως, μπροστά στον Λούη, στο κατώφλι του σπιτιού, εμφανίζονται ο Ηλίας και η Ευανθία, οι οποίοι του ζητούν να φύγει αμέσως. 0 άντρας, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και έρχεται σε σύγκρουση με τον Νάτση, ο οποίος προσπαθεί να τον διώξει. Τότε ο Λούης τον πυροβολεί και ο Ηλίας χάνει απρόσμενα τη ζωή του.

Η Ευανθία παθαίνει σοκ απ’ όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της, ενώ συγχρόνως τραυματίζεται. Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η δολοφονία του Νάτση γίνεται γνωστή σε όλο το χωριό. Οι αδελφές του και όλοι οι συγχωριανοί τους θρηνούν για τον νεκρό άντρα, ενώ παράλληλα γίνονται και οι απαραίτητες προετοιμασίες για την κηδεία του. Δυστυχώς, η Ευανθία δεν μπορεί να βρίσκεται στην τελετή αυτές τις τραγικές ώρες, διότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και παραμένει στο νοσοκομείο.

Όσο η γυναίκα νοσηλεύεται, η Φρόσω, που δεν λυπάται καθόλου για τον φόνο του βιαστή της, εκμεταλλεύεται την κατάσταση και απολαμβάνει μόνη της το αρχοντικό, σπαταλώντας τα χρήματα της οικογένειας Νάτση προς όφελος της, ενώ οι αδελφές και οι γαμπροί του Ηλία προσπαθούν να την έχουν από κοντά. Ύστερα από μερικές ημέρες, η Ευανθία παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της.

Όμως, η ζωή της πια δεν είναι ίδια, διότι εκτός από την απώλεια του άντρα της βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμα τραγικό γεγονός. Η Ευανθία έχει χάσει την όρασή της. Η Φρόσω ξαφνιάζεται με την κατάσταση και διαπιστώνει ότι πλέον η κυρία της εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη. Τότε η ψυχοκόρη αποφασίζει να μετατρέψει την καθημερινότητα της γυναίκας σε πραγματικό εφιάλτη προκειμένου να την εκδικηθεί για όσα έχει τραβήξει από εκείνη και τον άντρα της όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, ένα νέο μαρτύριο ξεκινάει για την Ευανθία, η οποία δεν τολμά να αποκαλύψει σε κανέναν τα βασανιστήρια που βιώνει w μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου