Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σαν Ψέμα”: Η Ζωή αναγκάζεται να υποδυθεί μια άλλη

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του OPEN Σαν ψέμα“:

Η Ζωή, έπειτα από μία παρεξήγηση με τον Πέτρο, καταλήγει στο σπίτι του για να ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, η κόρη του άντρα, η Αλίκη, νομίζει πως είναι η μητέρα της, η οποία τους έχει εγκαταλείψει. Έτσι, ο Πέτρος με ένα μεγάλο χρηματικό αντάλλαγμα ζητάει από τη Ζωή να υποδυθεί τη γυναίκα του για να είναι χαρούμενη η μικρή.

Ο Πέτρος είναι ένας νέος, ευκατάστατος επιχειρηματίας, που λατρεύει την εξάχρονη κόρη του, Αλίκη. Ωστόσο, η γυναίκα του και μητέρα της μικρής, η Χριστίνα, τους έχει εγκαταλείψει. Ο Πέτρος, για να προστατέψει ψυχικά την κόρη του, της έχει πει ένα αθώο ψέμα, πως η μητέρα της έχει πάει ένα μεγάλο ταξίδι. Η Αλίκη, όμως, στα έκτα της γενέθλια, την περιμένει οπωσδήποτε.

Στο μεταξύ, στη ζωή του Πέτρου εισβάλλει τυχαία μια δυναμική κοπέλα, η Ζωή. Σύμφωνα με το mytv, λίγο μετά, η Αλίκη, ανακαλύπτοντας πως η μητέρα της δεν θα έρθει στα γενέθλιά της, εξαφανίζεται από το σχολείο, με τον Πέτρο να προσπαθεί αγωνιωδώς να τη βρει. Από την άλλη, η οικογένεια της Ζωής συγκεντρώνει χρήματα για να διασώσουν το καφενείο τους. Παράλληλα, εκείνη μαθαίνει πως είχε παρεξηγήσει τις προθέσεις του Πέτρου και πηγαίνει σπίτι του, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη. Ύστερα από ένα ατύχημα και μερικά ποτά, καταλήγουν να εξομολογούνται τα μυστικά τους και έρχονται πιο κοντά.

 

O Πέτρος κάνει στη Ζωή μία σημαντική πρόταση

Η Αλίκη βρίσκει τη Ζωή στο σπίτι και νομίζει ότι είναι η μαμά της. Τότε ο Πέτρος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά, βλέποντας πως η κόρη του χαίρεται, ζητάει από τη Ζωή να γίνει η μητέρα της Αλίκης για λίγη ώρα και εκείνη δέχεται. Λίγο αργότερα, η Βάσω «γνωρίζει» τη Ζωή ως Χριστίνα, μητέρα της Αλίκης, κι εκείνη της εξηγεί τι συμβαίνει.

Μετά τα γενέθλια της μικρής, η Ζωή φεύγει και το κορίτσι κατηγορεί τον Πέτρο που άφησε τη «μαμά της» να φύγει και εξαφανίζεται, ψάχνοντας από πού στάλθηκε η τελευταία καρτ ποστάλ, που υποτίθεται πως έστειλε η μητέρα της. Παράλληλα, η οικογένεια της Ζωής ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το καφενείο, λόγω χρεών.

Ώρες μετά, το παιδί εντοπίζεται, αλλά παραμένει πολύ ταραγμένο. Έτσι, ο Πέτρος κάνει στη Ζωή μία σημαντική πρόταση. Συγκεκριμένα, να συνεχίσει να υποδύεται τη Χριστίνα στην κόρη του κι εκείνος θα της δώσει χρήματα για να σώσει την επιχείρηση της οικογένειάς της. Ύστερα, η Ζωή, λαμβάνοντας τα λεφτά της συμφωνίας, πηγαίνει με τη Νανά να ξεχρεώσουν τον τοκογλύφο, κρυφά από τους υπόλοιπους. 0 Σταύρος, τώρα, που θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, παίρνει όσα λεφτά είχαν μαζέψει οικογενειακώς και πάει κι αυτός στον τοκογλύφο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου