Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρημη Χώρα: Η Μαρίνα δέχεται επίθεση για τη στάση της

Έρημη Χώρα, απόψε στις 21:15 με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1

Έρημη Χώρα, Παρασκευή 5/4 (21:15, ΕΡΤ1) – Ο Λουκάς αιφνιδιάζεται από την εμφάνιση της Εύας στο αγρόκτημα, αλλά αρνείται κάθε πιθανότητα να την αναλάβει. Ο Μάνος προσπαθεί να βρει λύση, αλλά η Μαρίνα, κόντρα σε όλους όσοι θεωρούν τον Λουκά έναν αντικειμενικά ακατάλληλο κηδεμόνα, επιμένει ότι η μόνη σωτηρία της Εύας, αλλά και του Λουκά, είναι να βρεθούν μαζί.Κι ενώ η Ρουμάνα γιαγιά της αποφασίζει να τη διεκδικήσει, η Εύα ζει με το άγχος του μετέωρου μέλλοντός της κι αρχίζει να εκδηλώνει ανησυχητική συμπεριφορά.

Στην κοινωνική υπηρεσία, η Μαρίνα δέχεται επίθεση για τη στάση της κι ενώ όλα δείχνουν το αδιέξοδο, ο Λουκάς, κλονισμένος από την πρώτη του επαφή με την Εύα αλλά και την επιμονή της Μαρίνας, αποφασίζει να αλλάξει γνώμη.

Η Εύα ονειρεύεται το αγρόκτημα του παράξενου «άγνωστου» παππού της, ενώ η Μαρίνα επισκέπτεται ξανά τον Λουκά, για να τον πείσει. Ο μοναδικός του φίλος, ο Στέλιος, τον πιέζει κι εκείνος να δεχτεί την Εύα για λίγες ημέρες και η σκληρή καρδιά του Λουκά δείχνει να μαλακώνει.

Κι ενώ οι πάντες ανησυχούν γι’ αυτό το παράδοξο πείραμα, ο Λουκάς αποδέχεται την προσωρινή επιμέλεια, κι έτσι η Μαρίνα με τον Μάνο πηγαίνουν την Εύα στο αγρόκτημα.

Η Εύα κοιτάζει με δέος τον παππού της, εκείνος στέκεται αμήχανος απέναντί της και καθώς η Μαρίνα αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες για να τους βοηθήσει, ανακαλύπτει πως κάτι σκοτεινό βρίσκεται στην αλλαγή στάσης του Λουκά…

Έρημη Χώρα, απόψε στις 21:15 με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου