Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: “Βόμβα” – Χειροπέδες σε Βικτώρια, Σίμο και Αμαλία

Απόψε το νέο επεισόδιο

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα είναι συγκλονιστικές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τιμωρία της Βικτώριας έχει ήδη αρχίσει. Η γυναίκα συλλαμβάνεται για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και οδηγείται στη φυλακή.

Όμως δεν είναι η μόνη, αφού η Αστυνομία περνάει χειροπέδες στον Σίμο και στην Αμαλία.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ακόμη μία φορά η Βικτώρια. Η γυναίκα σχεδιάζει να το σκάσει από τη χώρα με προορισμό τη Βραζιλία, έχοντας πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ωστόσο, το σχέδιό της ναυαγεί την τελευταία στιγμή.

Κομβικό ρόλο σε αυτό παίζει ο Μάρκος, ο οποίος αποκαλύπτει στον Ντίνο πως είδε τον Σίμο σε ένα ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Εκείνος, υποψιασμένος πως ο άντρας πήγε να συναντήσει τη Βικτώρια, πηγαίνει αμέσως και ενημερώνει την Αστυνομία, που την αναζητά. Κι ενώ ο Δημοσθένης προσπαθεί να την ειδοποιήσει πως από στιγμή σε στιγμή φτάνουν στο ξενοδοχείο αστυνομικοί, δεν τα καταφέρνει.

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης εντοπίζουν την καταζητούμενη και της περνούν χειροπέδες. Αμέσως μετά, βγάζουν ένταλμα σύλληψης τόσο για τον Σίμο όσο και για την Αμαλία με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία. Έτσι, λοιπόν, οι Αρχές φτάνουν στο σπίτι τους και τους συλλαμβάνουν.

Όπως είναι φυσικό, οι δυο τους σαστίζουν και ειδικά η Αμαλία, καθώς δεν γνώριζε πού διέμενε η θεία της όλες αυτές τις ημέρες.

Οι δυο τους οδηγούνται στο κρατητήριο, ενώ η Βικτώρια βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και έχει απέναντι της όλους τους εχθρούς της, μεταξύ των οποίων πια και τον ίδιο τον Χριστόφορο. Παράλληλα, π Αμαλία είναι συγκλονισμένη απ’ όσα έχουν συμβεί, ενώ όταν μαθαίνει πως η σύλληψη και των τριών έγινε μετά τις πληροφορίες που έδωσε ο Ντίνος στις Αρχές γίνεται έξαλλη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που αγαπά είναι υπεύθυνος για όλα αυτό και, παρόλο που εκείνος της προτείνει να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνος, εκείνη αρνείται τη βοήθειά του.

 

Η Αμαλία εξακολουθεί να νιώθει προδομένη από τον Ντίνο

Από την άλλη, η Βικτώρια ζητάει από τον Δημοσθένη να πάει στο ξενοδοχείο που κρυβόταν η ίδια και να πάρει το ψεύτικο διαβατήριο προτού πέσει σε λάθος χέρια. Όταν όμως ο άντρας φτάνει εκεί, τον έχουν προλάβει ήδη οι αστυνομικοί της Σήμανσης. Έτσι, λοιπόν, τα πράγματα για τη Βικτωρία χειροτερεύουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία και ο Σίμος δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία.

Η διαδικασία αυτή κρατάει αρκετές ώρες και ο Ντίνος βρίσκεται έξω από το τμήμα στο αυτοκίνητό του αγωνιώντας για το μέλλον της αγαπημένης του. Κάποια στιγμή, αποκοιμιέται μέσα στο αμάξι και τότε τον βλέπουν η Μιράντα και ο Χριστόφορος, που φτάνουν στο τμήμα για να δουν την Αμαλία. Λίγο μετά, ο Χρήστος, έχοντας ένα σκοτεινό σχέδιο στο μυαλό του, ζητάει από τον Σαρηγιάννη να προσπαθήσει να πείσει τη Βικτώρια να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Έτσι, αν καταφέρει και τον εμπιστευτεί, θα ομολογήσει τα εγκλήματά της και τότε ο δικηγόρος θα την προδώσει και θα τα πει στις Αρχές. Κι ενώ εκείνη πείθεται από τα λόγια του ότι πλέον ο άντρας δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Χρήστο, εξακολουθεί να αρνείται όλα όσα τις προσάπτουν. Την επομένη, η Αμαλία εξακολουθεί να νιώθει προδομένη από τον Ντίνο, ενώ λίγο μετά αφήνεται ελεύθερη.

Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει να τον δει, ενώ όταν αφήνεται ελεύθερος και ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι τους και δεν τη βρίσκει εκεί. Φανερά απογοητευμένος και προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της, αποφασίζει να εμφανίσει το φιλμ από τη φωτογραφική μηχανή της αγαπημένης του. Τότε, ανάμεσα σε διάφορες εικόνες από τοπία, βλέπει και τον Ντίνο! Ο άντρας εξοργίζεται και επιβεβαιώνει τον χειρότερό του φόβο, ότι δηλαδή η Αμαλία έχει κρυφή σχέση με τον εχθρό του!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου