Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο” Spoiler: Η Ευγενία νεκρή απο τα χέρια του Ιπποκράτη

Η επιμονή της να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της αδερφής της δεν θα της βγει σε καλό

Νέα επεισόδια, νέες εξελίξεις στην δραματική σειρά του MEGA Το Ναυάγιο“.

Η Ευγενία δεν σταματά να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την Κλαίρη και εκείνος τελικά παίρνει την απόφαση να την βγάλει για πάντα από τη ζωή του. Ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψε η Ευγενία πως η Κλαίρη απλά άφησε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι του Ιπποκράτη.

Σύμφωνα με το myTV, από την αρχή θεωρούσε πως πίσω από την εξαφάνιση της κρύβεται ο άντρας της ενώ όταν τελικά ο λιμενικός, αποφάνθηκε πως η γυναίκα του είχε ταξιδέψει με το Φοίνιξ, σιγουρεύτηκε πως κάτι κρύβει ο άντρας, πίσω από το επιβλητικό του ύφος.

Έτσι, όχι απλά δε σταμάτησε να το ψάχνει αλλά και προσπάθησε να προειδοποιήσει την Ειρήνη πριν το γάμο της με τον Ιπποκράτη για τις κρυφές του κινήσεις. Και μπορεί για λίγο να έχει εξαφανιστεί από τη ζωή του αξιωματικού ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως έχει καταλαγιάσει ο πόνος μέσα της.

Σύντομα θα φτάσει ξανά στο γραφείο του Ιπποκράτη για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Ιπποκράτης ταράζεται από τις απειλές της γυναίκας και θα βάλει σε εφαρμογή το αρχικό του σχέδιο να την βγάλει από τη μέση.

Έτσι, όταν εκείνη του πει ότι έχει τουλάχιστον δικαίωμα να βλέπει πιο συχνά τον ανιψιό της, Ορφέα, ο άντρας θα πάρει την απόφαση να την σκοτώσει, καλώντας τη να τους κάνει επίσκεψη στο σπίτι για να τον δει. Ακολουθώντας το σχέδιο που είχε και στην δολοφονία της Κλαίρης, ο Ιπποκράτης θα τους διώξει όλους από το σπίτι και στη συνέχεια θα της αφαιρέσει τη ζωή.

Η Δήμητρα θα είναι εκείνη που θα προσέξει ότι η Ευγενία έχει εξαφανιστεί και θα ρωτήσει το αφεντικό της. Όμως εκείνος για άλλη μια φορά θα καλύψει τα νώτα του.

Η Ειρήνη θα αρχίσει να τον υποψιάζεται και να φοβάται για την ίδια της την ζωή.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου