Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Ένας δυνατός έρωτας γεννιέται στο σπίτι του Κοτρώτση

Τι θα παρακολουθήσουμε προσεχώς…

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεσόδια της δραματικής σειρά του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες“.

Ο Σώτος Κοτρώτσης, ο διάδοχος του εργοστασιάρχη, είναι ερωτευμένος με την ψυχοκόρη του σπιτιού, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να αρνηθεί τα συναισθήματά της, για το καλό της.

Ο στόχος της είναι να πάρει την Δεσποινιώ και να επιστρέψουν στο χωριό τους με την πρώτη ευκαιρία.

Ετσι, σε κάθε πρόταση που εκείνος της κάνει, η Μαρίκα του λέει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί του και πως είναι εκεί για να τον υπηρετεί.

Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν θα αργήσουν να έρθουν κοντά. Ο Σώτος θα φιλήσει την Μαρίκα σε ανύποπτη στιγμή κι ενώ εκείνος θα πιστέψει ότι οι δυο τους μπορεί να έχουν κάποιο μέλλον, την επόμενη μέρα το κορίτσι θα αναιρέσει την τόσο όμορφη στιγμή, βυθίζοντάς τον σε στενοχώρια.

 

Δείτε επίσης: Χρήστος Μαλάκης: “Είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, έπρεπε να παίξω στις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω”

 

Στο μεταξύ και ενώ ο Σώτος θα αρχίσει να τάζει στην Μαρίκα γη και ύδωρ ενώ θα τη βοηθά όσο μπορεί στο να έρθει σε επαφή με τις αδελφές της, ο Κοσμάς κανονίζει το μέλλον του.

Για την ακρίβεια αποφασίζει να τον παντρέψει με την Πένυ, συμμαθήτριά του από το σχολείο που είναι ερωτευμένη μαζί του, γιατί θέλει η συνεργασία με τον επιχειρηματία πατέρα της να συνεχιστεί.

Ο Σώτος θα αντιδράσει στις προθέσεις του πατέρα του, όμως εκείνος δεν θα του αφήσει επιλογή. Η Πένυ θα τρελαθεί από χαρά όταν τελικά βρεθεί στο σπίτι του Κοτρώτση με τον τίτλο της νύφης, όμως ο Σώτος πάντα θα δείχνει τη δυσαρέσκειά του όταν τη βλέπει. Παράλληλα, θα εξηγήσει στη Μαρίκα τους λόγους που τον ανάγκασαν να μην πάει κόντρα στον πατέρα του. Και όλα αυτά μέσα σε γράμματα που εκείνη θα βρει στα πράγματά της.

Ομως, υπάρχει και κάποια που θέλει να δει τον Σώτο απόλυτα ερωτευμένο και δοσμένο σε μια γυναίκα.

Αυτή είναι η Νέλλα, η οποία και θα χαλάσει τον αρραβώνα του γιου της με την Πένυ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου