Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Γη της Ελιάς” Spoiler: Η Βασιλική αναγνωρίζει το πτώμα του Φίλιππου

Δυσάρεστες οι εξελίξεις…

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Γη της Ελιάς” τις επόμενες μέρες θα παρακολουθήσουμε μια δυσάρεστη εξέλιξη για τους χαρακτήρες.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με τη μεταστροφή του…

Μετά από αυτή την κουβέντα ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι, αλλά οι ώρες περνάνε και δεν εμφανίζεται. Έτσι αρχίζουν να ανησυχούν τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει. Ωστόσο ο Φίλιππος δεν δίνει σημεία ζωής και η εξαφάνισή του αναστατώνει τους πάντες στο σπίτι.

Την ίδια ώρα και μετά από έρευνες ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι δυστυχώς, έχουν κάνει τα πάντα και το κινητό του Φίλιππού δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Την ίδια ώρα η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους. Μάλιστα η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα.

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Βασιλική και Μιλτιάδης μαζί μετά το θάνατο του Φίλιππου

 

Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Στάθης την ενθαρρύνει αλλά δεν καταφέρνει να την ησυχάσει, καθώς η Βασιλική έχει άσχημο προαίσθημα. Ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη που κλαίει ασταμάτητα, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδελφό.

Η νύχτα περνάει δύσκολα και όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη. Και όντως, μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις.

Ο Κουράκος και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική. Παράλληλα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα.

Στο μεταξύ, η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν.

 

Δείτε ακόμη: “Γη της Ελιάς” Spoiler: Το φινάλε της σχέσης Αθηνάς και Τζον

 

Το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο. Του λένε ότι βρήκαν πτώμα που ανήκει σε νεαρό άντρα σε μια βραχονησίδα. Ο αστυνόμος φοβάται ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει στον Φίλιππο και αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα. Τους λέει ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα και θα πρέπει να έρθουν για αναγνώριση. Όλοι τα χάνουν, ενώ η Χάιδω με τη Βασιλική ουρλιάζουν.

Η Χάιδω και η Βασιλική έρχονται αντιμέτωπες με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους… Η Χάιδω βλέπει τον μονάκριβο γιο της νεκρό και η Βασιλική αναγνωρίζει τον άντρα της και καταρρέει.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου