Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η τελευταία συγκλονιστική σκηνή της “Μάγισσας”

Πλησιάζει το τέλος του πρώτου κύκλου…

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “η Μάγισσα” πλησιάζει στο τέλος του πρώτου κύκλου και όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια είναι συνταρακτικά.

Ολα θα αρχίσουν όταν η Θεοφανώ θα είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση. Μετά την αρπαγή του πύργου των Λασκαραίων από τους Γερακάρηδες, η μοίρα της Θεοφανώς ήταν καταδικασμένη.

Όσα της αποκάλυψε η μάνα της ως όραμα για τα εγκλήματα που έχουν συμβεί και τους πραγματικούς ενόχους, θα την βοηθήσουν να νικήσει.

Όταν οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να την σκοτώσουν μετά από προτροπή της Κυπριανής, η Θεοφανώ μεταμορφώνεται και όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα κρίματά τους.

Πρώτος της στόχος γίνεται ο Σπήλιος, στον οποίο και αποκαλύπτεται ως αδελφή του. Μια αποκάλυψη που κάνει τον ισχυρό άντρα να τη σώσει από τον θάνατο. Όμως και εκείνος θα έρθει αντιμέτωπος με τα δικά του εγκλήματα ενώ η Γερακίνα θα μάθει πως ο ίδιος συνέβαλε στη δολοφονία του γιου τους, θα τον παρατήσει και θα φύγει μακριά του.

Η Κυπριανή, θολωμένη από το μίσος της για τη μάγισσα, θα τα βάλει μαζί του, με τραγικά αποτελέσματα. Παράλληλα και η Δαμιανή θα δει τον κλοιό γύρω της να στενεύει και μην έχοντας άλλη λύση και για να γλιτώσει την τιμωρία, θα πιει δηλητήριο για να πεθάνει, την ώρα που ο Τζανής με τη Μεταξία θα βρουν τραγικό Θάνατο, γνωρίζοντας πια πως η Δαμιανή σκότωσε το παιδί τους.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Τζανή και της Μεταξίας

 

Ανεπηρέαστοί από όλη την κατάσταση δεν θα μείνει ούτε ο Μιχαήλ, που θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στον αδελφό του τον Τζανέτο. Φέρνοντας τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση.

Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει. Θεοφανώ (ως Αναχίτ) και Κυπριανή είναι αντιμέτωπες.

Η πραγματική ταυτότητα της Γερακάρισσας αποκαλύπτεται και δεν είναι άλλη από το ότι είναι η κακιά μάγισσα. Αυτή τη φορά το καλό θα επικρατήσει, αλλά με απώλειες!

Η Θεοφανώ κατάφερε να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό, αλλά η ίδια δεν καταφέρνει να επιβιώσει.

Ωστόσο η θυσία της να σώσει τους αγαπημένους της και κυρίως το παιδί της πετυχαίνει και αυτός ήταν ο σκοπός της.

Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για Λασκαραίους και Γερακάρηδες, που θα πρέπει να θάβουν του νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου