Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που θα φέρει τρόμο

Τι θα συμβεί;

Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Ψυχοκόρες” έρχονται με μυστήριο και ανατροπές.

Η Νέλλα διοργανώνει δεξίωση προς τιμή του Σώτου και ψάχνει συνεχώς αφορμές να βρίσκεται κοντά στον Τάσο, ο οποίος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ.

Η Όλγα προσπαθεί και πάλι να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη της. Ο Θωμάς κι ο Λούης φτάνουν στην καλύβα του Μέλιου, αλλά εκείνος, βλέποντας τον τρόμο της Φρόσως, δεν τους αποκαλύπτει ότι βρίσκεται εκεί.

Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει για την αγωνία της Βασιλικής σχετικά με τις αδερφές της.

Ο Παύλος αποκαλύπτει έξαλλος στη Μάγια ότι η Βασιλική ξέρει γραφή και ανάγνωση ώστε να την διώξει, όμως η Μάγια το εκμεταλλεύεται για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς.

Η Βασιλική εξηγεί στη Μάγια το λόγο που της είπε ψέματα κι εκείνη την συγχωρεί, ώστε να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της σχέδια, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο.

Η Νέλλα συναντιέται ερωτικά και πάλι με τον Τάσο που εκδηλώνει ξανά τη συμπάθειά του στη Δεσποινιώ, ενώ παράλληλα ο Κοσμάς προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει.

Η Όλγα συμφωνεί να φέρουν κρυφά στο σπίτι μια μαμή για να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της.

Ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω και την παίρνει μαζί του με το ζόρι για να επιστρέψουν στο σπίτι του Νάτση. Η μεταξύ τους, όμως, πάλη αποβαίνει μοιραία…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου