Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα του

Τι θα δούμε προσεχώς…

Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA ο Παράδεισος των Κυριών“.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Βικτώριας θα αποκαλυφθεί και θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το MyTv, όλα ξεκινούν όταν ο κηπουρός της οικογένειας Μπουραντά, ο Γιώργης, βρίσκει στον κήπο ένα κουτί. Το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε κρύψει η Βικτώρια, καθώς μέσα περιέχει τις σφαίρες από τα όπλα που δολοφονήθηκαν ο’Αγης και η Λιζέτα.

Ο άντρας, ο οποίος μένει στο σπίτι της οικογένειας από τότε που ήταν μικρό παιδί, καθώς στο παρελθόν ο πατέρας του ήταν κηπουρός στο σπίτι τους, γνωρίζει πολλά για τη γυναίκα και τις πράξεις της.

Ξέροντας λοιπόν πόσο επικίνδυνη είναι, συναντάει την Πολυξένη και της δίνει το κουτί για να το πάει στην Αστυνομία και να ενοχοποιήσει τη γυναίκα.

Μάλιστα, της τονίζει πως πρόκειται για μια αδίστακτη γυναίκα και η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα.

Η αποκάλυψη του Γιώργη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει με ποιον τρόπο να αξιοποιήσει τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια της!

 

Δείτε επίσης: “Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Η πλεκτάνη του Αποστόλη δε βγαίνει σε καλό

 

Παράλληλα, ο Χριστόφορος, ψάχνοντας τα πράγματα της Βικτώριας, βρίσκει μία φωτογραφία από το παρελθόν που τον οδηγεί στον Χρήστο για εξηγήσεις.

Ο τελευταίος, λοιπόν, απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του τονίζει πως ο Άγης δεν είναι γιος τους. Εκείνος, ενώ ζητάει αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια και ψάχνει ο ίδιος για να τις βρει. Δεν χρειάζεται, όμως, να ψάξει πολύ, καθώς η ερωτευμένη Στέλλα τού αποκαλύπτει το πρώτο στοιχείο…

Συγκεκριμένα, του λέει για τις σφαίρες που είχε η Βικτώρια στην κατοχή της και ότι κάποιος τις έβαλε στο γραφείο της. Κι ενώ εκείνη λέει ψέματα στην Αμαλία, στον Σίμο και στην Πολυξένη και τους ζητάει να μη μάθει ο Χριστόφορος για το περιστατικό με τις σφαίρες, εκείνος εμφανίζεται μπροστά τους και της ζητάει να πάει αμέσως στην Αστυνομία και να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Εκείνη αρνείται λέγοντας διάφορες δικαιολογίες, ωστόσο μία αποκάλυψη που κάνει ο Γιώργης στον Χριστόφορο φέρνει τα πάνω κάτω. Ο άντρας τού λέει πως όταν ήταν μικρός είδε τη Βικτώρια να σπρώχνει από το μπαλκόνι τη σύζυγό του, την Αντιγόνη.

 

Δείτε ακόμη: “Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Αυτό το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

 

Στο άκουσμα της είδησης, ο Χριστόφορος παγώνει και τον ρωτάει είναι σίγουρος. Τότε ο Γιώργης τού εξιστορεί με λεπτομέρειες όσα είδε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Ο Χριστόφορος, συγχυσμένος και εξοργισμένος, μπαίνει μέσα στο σπίτι και κατηγορεί τη Βικτώρια πως σκότωσε την Αντιγόνη.

Φυσικά, εκείνη αρνείται τα πάντα και τότε ο άντρας την αρπάζει από τον λαιμό και την κολλάει στον τοίχο.

Η Βικτώρια δεν μπορεί να πάρει ανάσα και τότε την αφήνει και ζητάει από τον Γιώργη να πάνε αμέσως στην Αστυνομία!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου