Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Φρόσω γίνεται φόνισσα

Για να σώσει τη ζωή της

Οι “Ψυχοκόρες” φέρνουν συναρπαστικές εξλίξεις στα νέα επεισόδιά τους στον ΑΝΤ1.

Η Φρόσω έχει καταφέρει να το σκάσει από το σπίτι των Νάτσηδων, μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς της από τον αφέντη της, και έχει βρει καταφύγιο στην καλύβα του αθώου και καλοπροαίρετου βοσκού, του Μέλιου, ο οποίος την περιθάλπει και τη φροντίζει.

Ωστόσο, ο Ηλίας έχει δώσει εντολή στους παραγιούς του, τον Θωμά και τον Λούη, να ψάξουν και να τη βρουν πάση θυσία σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.

Σύμφωνα με το MyTv, οι δύο άντρες καταφέρνουν και εντοπίζουν την καλύβα όπου βρίσκεται κρυμμένη η κοπέλα και ρωτούν αμέσως τον Μέλιο αν έχει δει μία νεαρή να τριγυρνάει μόνη της.

Εκείνος, αντιλαμβανόμενος τον τρόμο και τον πανικό που νιώθει η Φρόσω, την κρύβει και την προστατεύει για να μην πέσει στα χέρια τους. ‘

Ομως, λίγες ώρες αργότερα, η κοπέλα βγαίνει από το κρησφύγετό της και ο Θωμάς την εντοπίζει. Διά της βίας, λοιπόν, την αναγκάζει να τον ακολουθήσει με σκοπό να την πάει πίσω στο σπίτι του αφεντικού του.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες”: Ο τρίτος κύκλος της σειράς στο ΑΝΤ1+

 

Στη διαδρομή προς το σπίτι, η Φρόσω καταφέρνει μία επική πάλη μεταξύ τους.

Η άτυχη γυναίκα είναι αποφασισμένη να αντισταθεί στην άδικη μοίρα της και να μην αφήσει τον παραγιό του Νάτση να τη γυρίσει ξανά στο κολαστήριο που βρέθηκε τόσο ξαφνικά.

Ενώ οι δυο τους παλεύουν σώμα με σώμα, η Φρόσω για να σωθεί από τα χέρια του Θωμά τον σπρώχνει με δύναμη σε έναν γκρεμό.

Ο άντρας πέφτει από μεγάλο ύψος και χάνει τη ζωή του. Όταν εκείνη διαπιστώνει σοκαρισμένη πως είναι νεκρός και ότι έγινε φόνισσα, την κυριεύει τρόμος και πανικός…

Μην ξέροντας πού αλλού να πάει και τι άλλο να κάνει, επιστρέφει στην καλύβα του Μέλιου ενώ εκείνος λείπει.

Στη συνέχεια, προσποιείται ότι δεν έφυγε καθόλου από εκεί και περιμένει με αγωνία να δει αν θα ανακαλύψουν τον φόνο του Θωμά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου