Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Με την φωνή της Γιώτας Νέγκα ανοίγει η αυλαία για τον δεύτερο κύκλο του “Famagusta”

Ο β’ κύκλος της σειράς του MEGA έρχεται στις 7/4

Με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι και τη φωνή της Γιώτας Νέγκα ανοίγει την αυλαία του β’ κύκλου, η σειρά του MEGA, «Famagusta», την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22:40.

Η παραγωγή που εμπνέεται από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο επιστρέφει με 8 νέα επεισόδια και φωτίζει τις ανθρώπινες ιστορίες των Ελληνοκυπρίων μετά το καλοκαίρι του ’74. Οι συντελεστές της σειράς «Famagusta» φέρνουν στη μικρή οθόνη τις δύσκολες ημέρες μετά το τέλος του πολέμου που βρήκαν χιλιάδες ανθρώπους, πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.

Στα επεισόδια του β’ κύκλου, ο τηλεθεατής αναμένεται να παρακολουθήσει τον Γολγοθά των προσφύγων που πέρασαν μήνες σε καταυλισμούς πριν πάρουν και πάλι τη ζωή τους στα χέρια τους.

 

Δείτε επίσης: Τι τηλεθέαση σημείωσε το φινάλε του “Famagusta”;

 

Τις δραματικές εικόνες ντύνει αριστοτεχνικά ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, γραμμένο αποκλειστικά για τη «Famagusta», με τίτλο «Το Καραβάκι». Σε μουσική Χρίστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα, το νέο τραγούδι λειτουργεί ως ενισχυτής στην πλειάδα συναισθημάτων που πλημμυρίζουν τον τηλεθεατή που παρακολουθεί το τρέιλερ, όπως προβλήθηκε μετά το φινάλε του α’ κύκλου.

«Ποιος βάζει λόγια πατρίδες να χαθούν, νησιά να μοιραστούν, σύρματα να μπουν» τραγουδά η Γιώτα Νέγκα σε ένα ακόμη τραγούδι που ακουμπά στην παράδοση και έρχεται να ξυπνήσει μνήμες ξεριζωμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο β’ κύκλος της σειράς «Famagusta» έρχεται στο MEGA την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 22:40.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου