Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ελένη αποκαλύπτει πως το μωρό δεν είναι της Στέλλας

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Ναυάγιο! Η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αγκαλιά της έχει γεμίσει από το μωρό της, ωστόσο όλα θα αλλάξουν όταν οι γιατροί την ενημερώσουν πως το παιδί πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια.

Μόνο ο Σάββας, ο Ιπποκράτης και η Μαριάννα γνωρίζουν την αλήθεια, ότι δηλαδή το παιδί της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό και οι δύο άντρες πήραν την απόφαση να της το αλλάξουν με αυτό της Ειρήνης. Η ηθοποιός, που θα αργήσει πολύ να μάθει την αλήθεια, θα το κρατάει στην αγκαλιά της και θα ευχαριστεί τον Θεό που έχει κάτι να θυμάται από τον αγαπημένο της Κυριάκο. Ωστόσο ένα άλλο άτομο από το στενό της περιβάλλον θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Και αυτό είναι η Ελένη που θα ακούσει τον πατέρα της Στέλλας, Σάββα, να μιλάει χαμηλόφωνα με τη μαία για το παιδί.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ελένη δεν θα έχει μόνο να διαχειριστεί τα κρυφά λόγια του Σάββα αλλά και το γεγονός πως το μωρό είναι άρρωστο. Οι γιατροί της κλινικής μετά λύπης τους θα ανακοινώσουν στη Στέλλα πως το παιδί πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και ότι αυτό είναι απόρροια της αιμορραγίας που είχε λίγο πριν γεννήσει.

Η Ελένη που θα είναι παρούσα στο περιστατικό, θα σιγουρευτεί τελικά πως υπάρχει παρασκήνιο σχετικά με τη γέννα της Στέλλα και θα αποκαλύψει στην Ειρήνη την αλήθεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου