Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Παράδεισος Κυριών: Σοκαριστικό τροχαίο για Αμαλία και Ντίνο

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, μιας και ο Ντίνος με την Αμαλία θα έχουν ένα τροχαίο με το αμάξι και θα τραυματιστούν. Συγκεκριμένα, η σύλληψη της Βικτώριας, η δίκη του Πάρη και ο εντοπισμός του Άγη έχουν επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία της Αμαλίας.

Αισθάνεται συνεχώς την ανάγκη να ξεφύγει από όλα αυτά αλλά ξέρει πως ο Σίμος δεν μπορεί να την βοηθήσει ουσιαστικά για αυτό και επισκέπτεται τον Ντίνο στο σπίτι του γιατί μόνο δίπλα σε αυτόν νιώθει ηρεμία και γαλήνη. Εκείνος, που παραμένει ερωτευμένος μαζί της, την στηρίζει και της συμπαραστέκεται. Οι ώρες περνούν και η Αμαλία σηκώνεται να πάει σπίτι της, όμως ο Ντίνος επιμένει να την πάει με το αμάξι, μιας και είναι αργά.Έτσι, το πρώην ζευγάρι μπαίνει στο αμάξι, όμως ο Ντίνος σύμφωνα με το Mytv κάποια στιγμή χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρουν. Η Αμαλία τραυματίζεται στο κεφάλι αρκετά από το τροχαίο, ενώ ο Ντίνος νιώθει τύψεις που χτύπησε εξαιτίας του και αμέσως πηγαίνουν νοσοκομείο, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών.

Η κοπέλα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός τους λέει πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, για αυτό και ειδοποιούνται ο Σίμος, η Μιράντα και ο Χριστόφορος. Μόλις φτάνουν, η Αμαλία τους λέει πως έπεσε πάνω σε μια πέτρα και χτύπησε το κεφάλι της, όμως ο Χριστόφορος πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες έναν γιατρό, ο οποίος του αποκαλύπτει για το τροχαίο.

Αναγκαστικά, η Αμαλία του παραδέχεται όλη την αλήθεια και του εξομολογείται πως ο Ντίνος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την κάνει να αισθάνεται όμορφα και ήρεμα. Η Μιράντα ακούει τα πάντα και παθαίνει σοκ, ενώ επιβεβαιώνεται πως η κόρη της είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Ντίνο και πως συναντιέται κρυφά μαζί του…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου