Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 για τις Ψυχοκόρες στον ANT1

Τι θα δούμε στα 4 πρώτα επεισόδια

Οι Ψυχοκόρες κάνουν πρεμιέρα απόψε στον ANT1 στις 21:00.

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου εγκαταλείπουν τον τόπο τους κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Βαδίζοντας σε άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια, τα τέσσερα κορίτσια θα παλέψουν να ανταμώσουν ξανά. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι κάτι τέτοιο στην Αθήνα του ’50, χωρίς πρόσβαση σε τηλέφωνο, χωρίς να ξέρουν γράμματα, με χειρότερο εχθρό τις κυρίες του σπιτιού και με τον φόβο ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους;

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Επεισόδιο 01: «Όσους δένει το αίμα, μένουν μαζί». 1950, Κρυοπηγή Θράκης. Η οικογένεια Πολύζου αρραβωνιάζει τη μεγαλύτερη κόρη, τη Μαρίκα. Η χαρά της οικογένειας, όμως, τελειώνει απότομα όταν η περίθαλψη ενός νεαρού αντάρτη οδηγεί στην εξορία τον πατέρα και η μητέρα αρρωσταίνει βαριά από τον καημό της. Πριν πεθάνει, ορκίζει την Μαρίκα να μην χωρίσει ποτέ από τις αδελφές της, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ. Η φτώχεια, όμως, τις αναγκάζει να μετακομίσουν στην Αθήνα ως ψυχοκόρες σε εύπορες οικογένειες, υπό έναν όρο: να πάνε όλες στο ίδιο σπίτι. Ο όρος αυτός καταπατάται.

Επεισόδιο 02: «Καλωσόρισες στο σπιτικό μας». Φτάνοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις αδερφές χωρίζονται και οδηγούνται στα σπίτια που η συγχωριανή τους Βικτωρία κανόνισε να πάνε ως ψυχοκόρες. Στην Αθήνα, η Μαρίκα κι η Δεσποινιώ καταλήγουν στην οικία του βιομήχανου Κοσμά Κοτρώτση και της ιδιόρρυθμης συζύγου του Νέλλας, η Βασιλική στην οικία του πολιτικού Ευάγγελου Αρδίτη και της φεμινίστριας κόρης του Μάγιας, ενώ η Φρόσω τυχαίνει θερμής υποδοχής στο σπίτι του μεγαλογαιοκτήμονα Ηλία Νάτση έξω από την Τρίπολη από τη γυναίκα του την Ευανθία, που προσπαθεί να κάνει παιδί.

Επεισόδιο 03: «Οι μάσκες πέφτουν». Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα την οικονόμο και την παλιά ψυχοκόρη Όλγα, αλλά σύντομα η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας που γίνεται σαδιστική, όταν η απόπειρά της να μάθει νέα για τις αδερφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα την μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγο της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η Φρόσω μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της…

Επεισόδιο 04: «Επιβίωση». Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να συνέλθει τόσο από τον βιασμό όσο και από την συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας. Οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της Νέας Γυναίκας, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει πως η Βασιλική ξέρει γράμματα και την εκβιάζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου