Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Ο Δημοσθένης στήνει πλεκτάνη για τη Βικτώρια

Στα νέα επεισόδια έρχονται νέες εξελίξεις

Προσεχώς στην δραματική σειρά του ALPHA “ο Παράδεισος των Κυριών” θα παρακολουθήσουμε τις εξής εξελίξεις.

Ο Βύρωνας, πηγαίνει και βρίσκει τον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας. Μοιάζει αποφασισμένος να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει.

Ο Σωτήρης, έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας. Όταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πάνε για άλλη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος, θα μείνουν σοκαρισμένοι, μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν.

Ο Πάρης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέψει σε κανένα να έχει λόγο στη ζωή του.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του τάζοντας κάτι πολύ σημαντικό στον Χριστόφορο χωρίς να είναι αισιόδοξος ότι θα τον πείσει τελικά να δεχθεί.

Μία έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Βύρωνας δεν συγκινείται από τα κλάματα της Ηλέκτρας και την απειλεί εμμέσως πως, αν φέρει αντίρρηση στο διαζύγιο τους, θα τη μηνύσει για εξαπάτηση. Ζητά και πάλι από τη Ζαχαρούλα να παντρευτούν.

Μετά την αναγνώριση του πτώματος του Άγη, συντριβή και βαθιά οδύνη σκεπάζει την οικογένεια Μπουραντά. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο.

Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου