Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο” Spoiler: Μια μυστηριώδης μαία εμφανίζεται και η Ειρήνη αιμορραγεί!

Δείτε το τρέιλερ

Νέα επεισόδια, νέες εξελίξεις στην δραματική σειρά του MEGA Το Ναυάγιο“.

Η εμπιστοσύνη της Ειρήνης απέναντι στον Πέτρο έχει κλονιστεί, μετά την ξαφνική εμφάνιση της Φανής, της υποτιθέμενης αρραβωνιαστικιάς του.

Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, όμως η Φανή επιμένει και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να πάρει τα λεφτά της.

Σύμφωνα με το “7 ΜΕΡΕΣ TV”, ο Πέτρος έχει δώσει την καρδιά του στην Ειρήνη και δεν μπορεί ούτε θέλει να την πάρει πίσω, παρόλο που ο πειρασμός είναι μεγάλος.

Ο Άγγελος συναντά τον θείο του και μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τους γονείς του, ενώ ο Δημήτρης φτάνει εσπευσμένα στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της.

Η Βάσω εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να συστήσει τον αγαπημένο της στον μπαμπά της, χωρίς φυσικά να ξέρει τη φρικτή ιστορία που συνδέει τους δυο τους.

Οι τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης για την Ειρήνη θα είναι σύσκολες, καθώς ξαφνικά εμφανίζει προβλήματα.

Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη και λίγο αργότερα η κοπέλα μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική με αιμορραγία.

Όπως φαίνεται, έχει έρθει η ώρα να γεννήσει το μωρό της, όμως η ίδια μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο.

Μόλις το μαθαίνει ο Πέτρος, δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Αψηφώντας τον κίνδυνο να τον δει ο Ιπποκράτης, πηγαίνει να τη βρει, όμως εκείνη τον διώχνει από κοντά της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου