Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Η πρόταση του Τζον σοκάρει την Αθηνά

Τι θα δούμε προσεχώς στα νέα επεισόδια

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του MEGA “η Γη της Ελιάς” είναι ανατρεπτικές.

Ο Τζον προτείνει στην Αθήνα να μετακομίσουν μαζί μόνιμα στην Αμερική.

Η μικρή Φιλιώ φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στη Μαργαρίτα.




 

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα στην αρχή, αλλά μέσα της τον θέλει ακόμα.

Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία.

Έτσι, η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου