Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Στα μαχαίρια Φίλιππος και Βασιλική – Την εγκαταλείπει για να σπουδάσει στην Αθήνα

Εξελίξεις και ανατροπές στην δραματική σειρά του MEGA

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Η γη της ελιάς“:

Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται ξαφνικά στα μαχαίρια, διότι εκείνος αποφασίζει να την εγκαταλείψει για να πάει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Νέοι τριγμοί κλονίζουν στα προσεχή επεισόδια τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο νεαρός, αφού ηρεμούν τα πράγματα ανάμεσά τους, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, αποφασίζει να εγκαταλείψει για άλλη μία φορά τη συζυγική τους στέγη με σκοπό να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Ο Φίλιππος θέλει να παρατήσει τη δουλειά του στους πορτοκαλεώνες και να πάει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του, τις οποίες είχε διακόψει. Όπως είναι αναμενόμενο, η επιθυμία του αυτή δεν βρίσκει σύμφωνη τη γυναίκα του. Μάλιστα, εκείνη του υπενθυμίζει ότι λίγους μήνες νωρίτερα την είχε αφήσει ξανά μόνη της να μεγαλώνει την κόρη τους για να πάει στον στρατό, χωρίς να υπολογίσει τη γνώμη της. Όμως ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος, θέλει να κάνει την προσωπική του επανάσταση και τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει.

Αυτή η συμπεριφορά του έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο, μεγάλο χάσμα ανάμεσα στο αντρόγυνο, καθώς οι δύο νέοι αδυνατούν να συμφωνήσουν για το επίμαχο ζήτημα και καβγαδίζουν συνεχώς. Οι δικοί τους άνθρωποι, βλέποντας ότι ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι στα μαχαίρια, κάνουν προσπάθειες να τους ενώσουν.

Όμως όσα και αν τους λένε για να τους ηρεμήσουν δεν είναι ικανά να γεφυρώσουν τη σχέση τους και ο γάμος τους κινδυνεύει με οριστική διάλυση.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου