Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Η Χρύσα υποπτεύεται την Άννα για μεθοδευμένο σχέδιο

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα 29/1 (21:45, ΕΡΤ1) – Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Τι συνέπειες επιφέρει η πράξη της; Που εστιάζει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιες συνέπειες φοβάται η Δάφνη ότι θα επιφέρει στην παράταξή της η αλήθεια για τον Λημνιό;

Η Χρύσα υποπτεύεται την Άννα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη για λεπτομέρειες. Πώς ήξερες ότι θα τον ακολουθήσει ο Λημνιός; Η Άννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι είχε ζητήσει τη βοήθειά τους ο φοιτητής και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Ποια είναι η σχέση του μαθητή που επιστρέφει από την αποβολή για τα ναρκωτικά με την Αμάντα; Ποιες εξηγήσεις προσπαθεί να της δώσει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της; Ο Ίκαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό του γραφείο και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή.

Ο Νικόλας καλύπτει τον Μάκη και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται για μία ακόμα φορά, και την θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό.

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια;

Κάνε ότι Κοιμάσαι, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου