Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ναυάγιο – Νέα επεισόδια: Η Στέλλα βρίσκει τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο – Ραγδαίες εξελίξεις

Επιστρέφει από αύριο Κυριακή στις 22:30

Ναυάγιο: Η Στέλλα καταφέρνει και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ετοιμάζει ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον του.

Παράλληλα, ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε, ενώ η Ειρήνη δέχεται να παντρευτεί τον Ιπποκράτη, καθώς ανακαλύπτει πως ο Τρύφωνας είναι βαριά άρρωστος. Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη και απογοητεύεται, ενώ η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες.

Παράλληλα, η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρώνονται η τελευταία με την Ειρήνη για να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές που βίωσαν. Μόνο που μέσα σ’ αυτό το σπίτι την Ειρήνη την περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Εκεί, μυρίζει το άρωμα που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα και διηγείται στη Λίνα και στον Γιώργη την ιστορία του προσπαθώντας να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της κοπέλας. Εν τω μεταξύ, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση που έπαθε ο Τρύφωνας, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Λίγο μετά, ο Μάκης, γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

0 Πέτρος κάνει ένα τεράστιο δώρο στην Ειρήνη, αλλά ο Ιπποκράτης, παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι του της λέει κάτι που φέρνει τον κόσμο της ανάποδα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει». Εκείνη, όμως, ζητάει από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδιά της

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου