Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο” Spoiler: Ο Πέτρος σώζει τη ζωή της Ειρήνης όταν…

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA

Το Ναυάγιο” επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή 14/1 στις 22:50 με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Η Ειρήνη δεν έχει καταφέρει να επανέλθει από τα απανωτά σοκ αφού μετά το μοιραίο εκείνο βράδυ ο άντρας της ζωής της, Αποστόλης, δεν κατάφερε να βγει ζωντανός. Μόνο που τα απανωτά χαστούκια δεν σταματούν εκεί, με την υγεία του πατέρα της να κρέμεται από μια κλωστή.

 

Η Ειρήνη αποφασίζει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει το χατίρι του πατέρα της και να παντρευτεί τον Ιπποκράτη μιας και του είναι υποχρεωμένη για τη ζωή της. Και όσο οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, ο Πέτρος που έχει αρχίσει να αισθάνεται πολλά μαθαίνει τα νέα και αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί από εκείνη.

Αλλά και η Ειρήνη έχει αρχίσει να αισθάνεται διαφορετικά για τον Πέτρο και αποφασίζει να του πει τον λόγο που κάνει αυτόν τον γάμο. “Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Θέλω απλά να κάνω τη χάρη του πατέρα μου που θα φύγει από τη ζωή”, του λέει χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγο λιποθυμάει και ο Πέτρος καλεί ασθενοφόρο και της σώζει αυτός τη ζωή! Το μόνο που τον πλήγωσε είναι ότι ο πατέρας της που πήγε να τη δει, του ζήτησε να πάει καλεσμένος στον γάμο της με τον Ιπποκράτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου