Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Ο Τζον Μακρίδης φτάνει στη Μάνη και εντυπωσιάζεται από την Αθηνά

Τι θα δούμε από 14 έως 19 Ιανουαρίου

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με το αμείωτο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές στις ζωές των ηρώων της, επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00, με νέα επεισόδια.

Ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος) φτάνει στην Αρεόπολη και προκαλεί αναστάτωση στην «αρχόντισσα» της Μάνης. Ο Ισίδωρος παραμένει θυμωμένος με την Αμαλία και ο γάμος τους κλονίζεται. Η παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

 

Όσα θα δούμε από 14 έως 19 Ιανουαρίου στις 21:00

Επεισόδιο 75 (Κυριακή 14 Ιανουαρίου)

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο. 15 ημέρες αργότερα… Η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον Μακρίδης φτάνει στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά.

 

Επεισόδιο 76 (Δευτέρα 15 Ιανουαρίου)

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι. Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο. Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

 

Επεισόδιο 77 (Τρίτη 16 Ιανουαρίου)

Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ισίδωρου παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του. Η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει. Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι΄αυτό κι εκείνος της λέει ότι χώρισαν εξαιτίας της. Η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της. Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Ο Δημοσθένης βάζει την Ειρήνη να πιέσει την Ασπασία για να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

 

Επεισόδιο 78 (Τετάρτη 17 Ιανουαρίου)

Η Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένεια ότι περιμένει αγόρι και ότι αποφάσισαν με τον Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου. Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί πως αυτό δεν την αφορά. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος. Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη. Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω. Η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα. Η Αιμιλία παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Επεισόδιο 79 (Πέμπτη 18 Ιανουαρίου)

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

 

Επεισόδιο 80 (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου)

Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα. Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας. Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου