Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ηλέκτρα”: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Σωτήρη και Ηλέκτρα

Από σήμερα, επιστρέφουν τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 στις 19.10

Ο Παύλος ετοιμάζεται να το σκάσει από την Αρσινόη και ζητάει από την Ηλέκτρα να τον ακολουθήσει.

Εκείνη στην αρχή αρνείται, ωστόσο ένας άγριος καβγάς με τον Σωτήρη την κάνει να το σκεφτεί ξανά. Παράλληλα, ο Νικόλας προσπαθεί να στρέψει τις υποψίες για τον φόνο της Πόπης στον Φανούρη.

Ο Νικόλας ανακαλύπτει τρομοκρατημένος ότι το πτώμα της Πόπης έχει εξαφανιστεί από εκεί που το είχε κρύψει. Για να εξαλείψει τις υποψίες προς το πρόσωπό του, συναντάει τον Μίμη και τον πείθει ότι ύποπτος για τον φόνο είναι ο Φανούρης. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης ζητάει από τον Παύλο να προγυμνάσει τη Δανάη για το πανεπιστήμιο. Ο καθηγητής, όμως, καταλαβαίνει πως πρόκειται για παγίδα προκειμένου να τον έχει από κοντά και το αποφεύγει για την ώρα.

Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να ανακαλύψει τον φονιά της αδελφής του και να εκδικηθεί. Η Ηλέκτρα, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να μην παντρευτεί τον Νικόλα.

Παράλληλα, η Κατερίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο μισθός της για τη δουλειά της στο καφενείο πληρώνεται από τη μητέρα της κι αυτό την κάνει να συγκρουστεί άγρια με τη Δόμνα. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας συνεχίζει να υπονομεύει τον αδελφό του στον πατέρα τους και ο Βρεττός, θύμα της μηχανορραφίας του, αποκληρώνει τελικά τον Σωτήρη. Λίγη ώρα αργότερα, η Ηλέκτρα συναντιέται κρυφά με τον Παύλο στο καταφύγιό τους. Ωστόσο, εκείνος ζήτησε αυτή τη συνάντηση καθώς έχει αποφασίσει να φύγει από την Αρσινόη και της λέει πως θέλει να τον ακολουθήσει. Βέβαια, η γυναίκα διστάζει και του εξηγεί πως δεν μπορεί να πάρει μία παρορμητική απόφαση και πρέπει να το σκεφτεί.

 

Η Ηλέκτρα σκέφτεται να φύγει

Κι ενώ όλοι βρίσκονται στο σπίτι της Μερόπης, ο Παύλος επιμένει να πιέζει την Ηλέκτρα για να φύγουν μαζί, μπροστά σε όλους και κυρίως μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σωτήρη. Παράλληλα, ο διοικητής κρατώντας τις φωτογραφίες, που έβγαλε δήθεν η Πόπη, οι οποίες αποκαλύπτουν τον δολοφόνο, προσπαθεί να καταλάβει τι δεν πάει καλά με όσα απεικονίζουν.

Αντιλαμβάνεται πως η υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας είναι ένα μεγάλο παζλ και πρέπει να φανεί ψύχραιμος και γρήγορος και να ενώσει όλα τα κομμάτια προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του δολοφόνου της πριν να είναι αργά. Οι ώρες περνούν και το σχέδιο του Παύλου για να φύγει κρυφά απ’ όλους μπαίνει σε εφαρμογή. 0 ίδιος προσπαθεί ακόμη να πείσει την Ηλέκτρα να το σκάσει στο εξωτερικό μαζί του, ενώ ο Σωτήρης περιμένει από τα κεντρικά της χωροφυλακής το σκίτσο του Στρατή Δανέζη, πιστεύοντας ότι σχετίζεται με τον Παύλο.

Λίγο αργότερα, επιστρέφοντας στο σπίτι του, έχει ακόμη έναν άγριο καβγά με την Ηλέκτρα. Ο Σωτήρης βγάζει ξανά τον σκληρό του χαρακτήρα και η Ηλέκτρα αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον Παύλο και να φύγει μακριά απ’ όσα την πληγώνουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου