Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Η Δήμητρα σε μεγάλο κίνδυνο – Η μυστική ταυτότητα και η… κόκκινη περούκα

Ο Κουράκος και η αγαπημένη του συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους

Σε μία περίεργη υπόθεση πρόκειται να εμπλακεί η έμπειρη αστυνόμος β’, Δήμητρα, στα επόμενα επεισόδια της “Γης της Ελιάς“, η οποία πρόκειται να τη φέρει αντιμέτωπη με τον υπόκοσμο.

Όπως θα δούμε στις αρχές του 2024, ο Κουράκος και η αγαπημένη του συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει.

Ωστόσο, οι μέρες κυλούν και τίποτα δεν αλλάζει. Οι δυο τους παραμένουν μαζί στο τμήμα και αισθάνονται ανακουφισμένοι που η ανώνυμη καταγγελία στην Ανωτέρα δεν μπόρεσε τελικά να τους βλάψει.

Μάλιστα, πολύ σύντομα, η Δήμητρα καλείται να αναλάβει μία νέα επικίνδυνη μυστική αποστολή. Η αστυνόμος πρέπει να διεισδύσει σε ένα κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Έτσι, αναγκάζεται να απαρνηθεί την ταυτότητά της και ταυτόχρονα να αλλάξει και την εμφάνισή της. Για τους σκοπούς της νέας αυτής αποστολής η Δήμητρα σκοπεύει να αποχωριστεί τα μαύρα μακριά της μαλλιά, υιοθετώντας μία ανατρεπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, θα φορέσει μία κατακόκκινη περούκα κοντού μήκους και παράλληλα θα αλλάξει και το χρώμα των ματιών της, χρησιμοποιώντας γαλάζιους φακούς επαφής, προκειμένου να μπορέσει να γίνει αγνώριστη και να εισχωρήσει για τα καλά στο κύκλωμα που καλείται να ξεσκεπάσει.

Η Δήμητρα καταφέρνει και μπαίνει εύκολα στον νέο της ρόλο, προσεγγίζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους, ωστόσο ταυτόχρονα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. H αστυνόμος γνωρίζει καλά πως αν τυχόν κάτι στραβώσει και υποψιαστεί κανείς το παραμικρό για την αληθινή της ταυτότητα μπορεί να χάσει ακόμα και τη ζωή της. Ο Γιώργης, που γνωρίζει για αυτήν την αποστολή, βρίσκεται στο πλευρό της και αγωνιά για εκείνη όσο η σύντροφός του βρίσκεται μυστικά δίπλα σε τόσο διαβόητους κακοποιούς.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου