Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των κυριών”: Ο Χριστόφορος μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, ωστόσο, ο παλιός του χαρακτήρας επιστρέφει όταν μαθαίνει ένα συνταρακτικό γεγονός

Μία αποκάλυψη είναι ικανή να ανατρέψει τη ζωή κάποιων ηρώων με τον χειρότερο τρόπο στον “Παράδεισο των κυριών“.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Χριστόφορος μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη και αποφασίζει να καταστρέψει την οικογένεια Βασιλείου…

Ο Χριστόφορος, ύστερα από όσα έχει περάσει, έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του τον σκληρό του εαυτό και να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάει.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, ωστόσο, ο παλιός του χαρακτήρας επιστρέφει όταν μαθαίνει ένα συνταρακτικό γεγονός.

Η Αμαλία παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί το μεγάλο μυστικό της, που την , πονάει και που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, στον άνθρωπο που τη μεγάλωσε σαν δικό του παιδί, τον Χριστόφορο. Συγκεκριμένα, του λέει με λεπτομέρειες πως ο Πάρης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τους αρραβώνες τους τη βίασε και την άφησε έγκυο.

 

Η απόφαση που σοκάρει την Όλγα

Εκείνος σοκαρισμένος από όσα ακούει αλλά και από όσα πέρασε η Αμαλία δακρύζει, ενώ παράλληλα μετανιώνει που εκείνη την περίοδο την πίεζε να παντρευτεί τον Πάρη, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν ο βιαστής της. Γρήγορα, όμως, τον κυριεύει ο θυμός και φανερά εξοργισμένος αποφασίζει να καταστρέψει την οικογένεια Βασιλείου. Δίχως λοιπόν να χάνει χρόνο, πηγαίνει στην τράπεζα και απολύει την Όλγα! Παρόλο που εκείνος την είχε προσλάβει γιατί η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, πλέον δείχνει να αδιαφορεί για το μέλλον της. Αυτή του η απόφαση σοκάρει την Όλγα, η οποία ακόμα μία φορά καλείται να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα προβλήματά της.

Όμως ο Χριστόφορος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Όπως θα δούμε, αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του μωρού του Άγη. Δεν μπορεί να δεχτεί πως το εγγόνι του θα μεγαλώνει στο ίδιο σπίτι με έναν βιαστή. Έτσι, λοιπόν, επικοινωνεί με τον δικηγόρο του και δίνει εντολή να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να πάρουν το μωρό. Όμως ο θυμός του δεν λέει να καταλαγιάσει και έτσι πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου και ζητάει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη! Η συζήτηση αυτή ταράζει ιδιαίτερα τον νεαρό, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως ο Χριστόφορος Μπουραντάς δεν θα ηρεμήσει αν δεν τον διαλύσει.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου