Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Επιστρέφουν τα νέα επεισόδια στις 14/1 – Τι θα δούμε

Αυτά είναι τα πρώτα 6 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Με «φόρα» μπαίνει “Η γη της ελιάς” στο β’ μισό της σεζόν, καθώς τα πρώτα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή στις 14 του μήνα, πραγματικά θα μας καθηλώσουν με τη γρήγορη και ανατρεπτική τους εξέλιξη!

Αυτά είναι τα πρώτα έξι επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Όλα όσα θα δούμε.

 

Ο Δημοσθένης ζητά συγνώμη από την Ασπασία

Ο Δημοσθένης έχει μετανιώσει, πέφτει στα γόνατα και ζητάει συγγνώμη: «Ωραία, Ασπασία, το παραδέχομαι. Έκανα λάθος, σου ζητάω να με συγχωρέσεις και να γυρίσεις στο σπίτι μας», την ικετεύει, αλλά η Ασπασία είναι ανένδοτη: «Μπα, γιατί; Έχει αλλάξει κάτι, Δημοσθένη; Δεν περιμένεις παιδί: Δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που μου έφαγε τη ζωή τόσα χρόνια; Γιατί να γυρίσω: Πες μου έναν λόγο», του ξεκαθαρίζει και φαίνεται αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Ο Δημοσθένης πιάνει την Ειρήνη και την παρακαλεί: «Πες κάτι κι εσύ στη μάνα σου. Προσπάθησε να την πείσεις να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Πίεσέ την αν χρειαστεί», της λέει. Όλα δείχνουν ότι ο Δημοσθένης έχει συνειδητοποίησε πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος αλλά φοβάται ότι πλέον είναι αργά. Μάλιστα ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πιάνουν ξαφνικοί πόνοι την Ξένια και ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της καθώς η Ξένια γεννάει.

 

Ο Φίλιππος ζηλεύει τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη

Η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Στο μεταξύ ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος δεν κάνει πίσω και δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική. Την ίδια ώρα όμως κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι. Έτσι η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αμέσως μετά, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι’ αυτό: «Συνάντησα τον Φίλιππο και μου είπε ότι χώρισαν με τη Βασιλική. Τι έγινε, ξέρεις γιατί; Τον ρώτησα αλλά μάλλον δεν ήθελε να μου πει», του λέει κι εκείνος της εξηγεί: «Ναι, ξέρω. Για σένα χώρισαν, Αριάδνη, γιατί η κόρη μου έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου και ο Φίλιππος δεν συμφωνούσε».

Η Αριάδνη μόλις το ακούει στενοχωριέται και πηγαίνει να βρει τη Βασιλική: «Σε παρακαλώ, μη διαλύσεις τον γάμο σου για μένα», της επισημαίνει, αλλά η Βασιλική είναι και πάλι σκληρή απέναντι της και της εξηγεί: «Αυτό είναι κάτι που δεν σε αφορά». Από την άλλη, ο Λυκούργος προσπαθεί για μια ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος τους αλλά δεν τα καταφέρνει. Λίγο αργότερα όμως ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο, ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Μάλιστα ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου: «Καλά, κάτσε εσύ και μην κάνεις καμία κίνηση κι αν σου την φάει ο Μιλτιάδης τα λέμε μετά», του λέει μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθεια του πέφτει στο κενό.

 

Η Ιουλία και ο Στάθης περιμένουν αγόρι

Με αφορμή μια κουβέντα που έχουν ο Στάθης με την Ιουλία για την Αριάδνη, η Ιουλία του ανοίγει την καρδιά της για όσα πέρασε τα χρόνια που έθισαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της. Στο μεταξύ κανονίζουν να πάνε μαζί στον γιατρό την επόμενη για να εξετάσει την Ιουλία και να κάνει υπέρηχο. Εκεί ο γιατρό$ αφού βρίσκει πολύ καλά την Ιουλία, τους λέει: «Η εγκυμοσύνη πάει μια χαρά. Το μωρό αναπτύσσεται φυσιολογικά και αν θέλετε μπορούμε να δούμε το φύλο του».

Η Ιουλία και ο Στάθης κοιτάζονται και απαντούν: «Το ρωτάτε, γιατρέ; Φυσικά και θέλουμε, αν και δεν έχει καμία σημασία». Ο γιατρός κοιτάζει για λίγο τον υπέρηχο και τους λέει: «Ωραία λοιπόν, έχετε αγόρι», κάνοντας τόσο τον Στάθη όσο και την Ιουλία να δακρύσουν από συγκίνηση. Αμέσως μετά η Ιουλία τρελή από χαρά ανακοινώνει στην οικογένεια: «θέλω να σας πω κάτι. Χθες πήγα στον γιατρό, θα γεννήσω αγόρι και αποφασίσαμε με τον Στάθη να του δώσουμε το όνομα του Ιάκωβου», τους λέει και όλοι συγκινούνται απίστευτα.

 

Ο Τζον ερωτεύεται την Αθηνά

Ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος) φτάνει τελικά στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα μαζί με τη Μαργαρίτα, η οποία παρατηρεί ότι σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης ο Τζον δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Αθηνά και μάλιστα μετά η Μαργαρίτα της το λέει: «Δεν μου λες, σε καλοκοιτάζει ή ιδέα μου είναι;».

Την επόμενη μέρα ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους κι εκείνος για μια ακόμα φορά «καρφώνεται» πάνω στην Αθηνά. Οι μέρες περνάνε και πλέον ο Τζον ανοιχτό πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους έρχονται κοντά κι αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα.

 

Η Αμαλία βάζει λιτούς και δεμένους να τα ξαναβρεί με τον Ισίδωρο

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο και συνεχίζει να είναι ψυχρός απέναντι στην Αμαλία. Εκείνη από την πλευρά της κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του, αλλά εκείνος όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις. Η κατάσταση αυτή και η συμπεριφορά του Ισίδωρου φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία, η οποία αναζητά συμμάχους. Έτσι παρακαλεί την Ιουλία: «Ξέρω ότι εσένα σ’ ακούει. Είσαι η αγαπημένη του και πάντα τον καταφέρνεις. Σε παρακαλώ μίλησέ του και προσπάθησε να τον ηρεμήσεις».

Ωστόσο η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα και αλλάζει τακτική απέναντι του, καθώς αρχίζει να τον στριμώχνει κι αυτή. Βλέποντας αυτή την αλλαγή, η Ιουλία επεμβαίνει και της ξεκαθαρίζει: «Λάθος χειρισμούς κάνεις, Αμαλία, γιατί να ξέρεις ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς» Στο μεταξύ ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι της, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά αυτή τη φορά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας.

 

Πηγή: Tv24

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου