Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: Η Ιουλία περιμένει κορίτσι αλλά η Χάδω….

Οι υποψίες της ότι η Ιουλία λέει ψέματα φουντώνουν καθημερινά

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνει η Ιουλία στο αρχοντικό του Προβιού αφού η Χάδω την έχει βάλει στο μάτι και δεν την αφήνει σε ησυχία στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Χάδω έχει αρχίσει να την υποπτεύεται θεωρώντας πως ο γάμος έγινε ξεκάθαρα για να φορτώσει το παιδί στον Γιωργίκη.

Μάλιστα, σε κάθε οικογενειακή τους μάζωξη η Χάδω επιμένει στις απόψεις της με τον Γιωργίκη, παρά τις αμφιβολίες που έχει για τη γυναίκα του, να εξοργίζεται.

Εξάλλου δεν έχει και το καλύτερο παρελθόν, μιας και ο Χρήστος δεν είναι το βιολογικό του παιδί, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το TV24 η Χάδω εξοργίζεται καθημερινά τονίζοντας ότι: «Ποιος ξέρει ποιανού μπάσταρδο θα μας φορτώσει. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι αυτό το μούλικο είναι αλλουνού και πάει να το φορτώσει στο χαϊβάνι τον αδελφό μου».

Η Στεφανία είναι σοκαρισμένη με αυτά που ακούει και ο Γιωργίκης βάζει τις φωνές παρότι μέσα του πιστεύει το ίδιο.

Η Ιουλία έχει βρει για παρέα τον Χρήστο που υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια και καταλαβαίνονται πολύ περισσότερο από ότι με τους άλλους.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία γεννάει κοριτσάκι
Η Ιουλία είναι στις μέρες και σύμφωνα με το TV24 εκφράζει την ανησυχία της στη Στάσα μιας και φοβάται ότι η Χάδω έχει καταλάβει τα πάντα.

«Μαμά, φοβάμαι μήπως καταλάβουν ότι το παιδί δεν είναι του Γιωργίκη. Η Χάδω όλο υπονοούμενα λέει», είπε στη Στάσα με εκείνη να την καθησυχάζει.

«Εσύ θα φέρεσαι φυσιολογικά και όταν έρθει η ώρα και σπάσουν τα νερά, άστα όλα πάνω μου. Θα τα κανονίσω εγώ με τη μαμή. Τόσα και τόσα εφταμηνίτικα γεννιούθνται. Εσ΄θ κοίτα να μη δίνεις σημασία και να αποφεύγεις τις πολλές κουβέντες. Όταν με το καλό θα γεννηθεί το παιδί, θα τα ξεχάσουν όλα».

Η Ιουλία πράγματι τις περισσότερες ώρες μένει στην κάμαρή της, μακριά από όλους, μιας και ο ίδιος ο Γιωργίκης την άφησε εκεί μέχρι να γεννήσει.

Όταν σπάνε τα νερά φωνάζει τη Χάδω και τη Στεφανία και της ικετεύει να ενημερώσουν τη Στάσα και τον Γιωργίκη.

Η Χάδω είναι βέβαιη μέσα της πια ότι το παιδί δεν γεννήθηκε πρόωρα αλλά αντιθέτως η νύφη της ήταν ήδη έγκυος όταν μπήκε στο αρχοντικό.

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας μετά από τη δύσκολη γέννα που είχε η Ιουλία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου