Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: “Εσύ φταις για όλα! Θα σε ξεσκεπάσω”

Ο Πάρης είναι αποφασισμένος να μάθει τι κρύβει ο Σίμος

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, μετά την καταγγελία της Νέλλυς ότι βιάστηκε από τον Πάρη τη μέρα που τη συνόδευσε στο σπίτι της.

Ο Σίμος προκειμένου να καταστρέψει τον ξάδερφό του πιέζει την Αμαλία να τον καταγγείλει για το δικό της βιασμό προκειμένου να μπει για τα καλά στη φυλακή.

Εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει και του ζητά να μην την πιέζει έως ότου αποφασίσει. Αυτό, όμως, που τον συμβουλεύει είναι να πουλήσει επιτέλους τον Παράδεισο στον Ντίνο.

Για χατίρι της και μόνο, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, κάνει μια ανοιχτή κουβέντα με τον Ντίνο ζητώντας του να του κάνει μια προσφορά που τον συμφέρει.

Σε πρώτο χρόνο φαίνεται να τα έχουν βρει παρά τις όποιες διαφορές μεταξύ τους, με τον Σίμο να βρίσκεται εν αναμονή της προσφοράς του Παπακώστα.

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Θα σε ξεσκεπάσω!»
Η Αμαλία αποφασίζει να καταγγείλει τον Πάρη, κάτι που τον κάνει να ταραχτεί αρκετά και να βρει άλλον έναν λόγο να ανακαλύψει την αλήθεια.

Αποφασίζει να συναντήσει ξανά τη Νέλλυ και σύμφωνα πάντα με το TiVi Σίριαλ δεν θα την αφήσει ήσυχη μέχρι να αποκαλύψει τι συνέβη.

«Σε παρακαλώ, δεν φεύγω αν δεν μου πεις την αλήθεια», της λέει και εκείνη επιμένει ότι τη βίασε!

Ο Στέφανος, όμως, έρχεται να δώσει μια ελπίδα αισιοδοξίας στον Πάρη όταν μαθαίνει από τον Ρένο ότι η Νέλλυ είναι ηθοποιός την οποία και είχε γνωρίσει παλαιότερα σε έναν θίασο.

Ο Πάρης είναι πεπεισμένος ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Σίμος και βγαίνει εκτός εαυτού.

«Εσύ φταις για όλα και κρύβεσαι πίσω από όλα αυτά και είμαι αποφασισμένος να σε ξεσκεπάσω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου