Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Παραλία”: Ο Χάρι αντιδρά απρόσμενα στην εγκυμοσύνη της Υπατίας

Η απροσδόκητη εγκυμοσύνη της Υπατίας γίνεται αφορμή για να προκληθεί μία νέα κρίση ανάμεσα σε εκείνη και στον Χάρι, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, “Η παραλία”, της EPT 1.

Η γιατρός εξομολογείται στον σύντροφό της ότι περιμένει το παιδί του, όμως η αντίδρασή του δεν είναι η αναμενόμενη…

Μία απρόσμενη εξέλιξη φέρνει την Υπατία σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ 1 «Η παραλία. Όπως έχουμε δει, πριν από λίγο καιρό η γιατρός ανακάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Χάρι, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, φυλακισμένος για τις αριστερές του πεποιθήσεις. Για αυτόν τον λόγο, η Υπατία δεν έχει μοιραστεί ακόμη μαζί του το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, σύντομα ο Χάρι πρόκειται να μάθει ότι θα γίνει πατέρας. Στα επεισόδια που θα προβληθούν τη νέα χρονιά, ο γιατρός και αρχηγός των χίπηδων αποφυλακίζεται, χάρη στην παρέμβαση του Διονύση.

 

Η Υπατία αφήνει το πατρικό της στα Μάταλα

Την ίδια στιγμή, η Υπατία αφήνει το πατρικό της στα Μάταλα προκειμένου να βρεθεί ξανά κοντά στον αγαπημένο της. Γεμάτη χαρά, λοιπόν, πηγαίνει και τον συναντάει μόλις εκείνος αφήνεται ελεύθερος. Αφού τον σφίγγει και πάλι στην αγκαλιά της, του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Όμως, η αντίδρασή του δεν είναι η αναμενόμενη και της προκαλεί σοκ. Ο Χάρι, ακούγοντας την αγαπημένη του να λέει ότι περιμένει το μωρό τους, μένει άναυδος και δείχνει προβληματισμένος. Ταυτόχρονα, της εξομολογείται ότι αυτή η εγκυμοσύνη προέκυψε σε μία τόσο δύσκολη προσωπική στιγμή, που δεν τον αφήνει να νιώσει χαρά. Αντιθέτως, φοβάται ότι μπορεί να κυνηγηθεί ξανά, λόγω των πολιτικών του απόψεων, δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στην Υπατία όσο και στο αγέννητο παιδί τους.

Η στάση και τα λόγια του Χάρι πληγώνουν και σοκάρουν την Υπατία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε μία τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της δεν έχει την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση από τον σύντροφό της. Με δάκρυα στα μάτια τού ζητάει να σκεφτεί καλύτερα και να δει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την πραγματικότητα. Αυτόματα η συμπεριφορά της κοπέλας προς τον αγαπημένο της γίνεται απόμακρη, διότι έχει πονέσει πολύ από την αντίδρασή του. Μάλιστα, το γεγονός ότι βρίσκεται μόνη στην Αθήνα μακριά απ’ όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα επηρεάζει αρνητικά ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της. Έτσι, η σχέση του ζευγαριού περνάει μία νέα μεγάλη κρίση.

 

Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Χάρι

Σε αυτή την άβολη συνθήκη που βιώνουν οι δυο τους, έρχονται ταυτόχρονα αντιμέτωποι με νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Χάρι. Συγκεκριμένα, όταν επισκέπτονται το πατρικό του σπίτι στην Αθήνα, ανακαλύπτουν κάποια επίσημα έγγραφα που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι και για τον θάνατο της μητέρας του. Την επόμενη ημέρα το ζευγάρι αποφασίζει να επιστρέφει στα Μάταλα και ο Χάρι καλείται να μιλήσει με τον πατέρα της Υπατίας.

 

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου