Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ξυγκόρου – Σέρφας – Το προξενιό της Ιουλίας: “Ήταν άβολο να βρεθούμε γυμνοί και να αγκαλιαζόμαστε”

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς του Alpha μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται ενώ αποκάλυψαν και την πιο άβολή τους στιγμή στα γυρίσματα

Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο Δημήτρης Σέρφας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν στοιχεία για τις εξελίξεις της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», στην οποία και πρωταγωνιστούν ενώ μίλησαν και για την πιο άβολη σκηνή τους στα γυρίσματα.

Με αφορμή τη συζήτηση που έπιασαν για τον θεσμό του προξενιού στις περασμένες δεκαετίες η Ευγενία Ξυγκόρου μίλησε για τις σύγχρονες γνωριμίες αποκαλύπτοντας ότι προτιμά να γνωρίζει κόσμο από κοντά και όχι διαδικτυακά.

Από τις πιο άβολες σκηνές του Δημήτρη Σέρφα στη σειρά ήταν η ερωτική σκηνή με την Ιουλία.

«Ήταν άβολη η πρώτη μας ερωτική σκηνή με κάποιον άνθρωπο που δεν έχετε αυτή τη σχέση. Ήταν άβολο να βρεθούμε γυμνοί και να αγκαλιαζόμαστε και να κάνουμε…».

Όσον αφορά τις εξελίξεις της σειράς και το κατά πόσο η Ιουλία θα περάσει άσχημα στο πλευρό του Προβιού η Ευγενία Ξυγκόρου είπε:

«Ξέρω ότι από τις σκηνές που έχουμε γυρίσει ότι η Χάδω δεν κρύβει τη στάση της μπροστά στην Ιουλία. Ο Γιωργίκης όμως είναι πολύ διαχυτικός και τρυφερός μαζί της».

Θα παντρευτεί τη Φιλιώ ο Γρηγόρης;

«Κάτι που δεν θα ήθελε κανείς. Ανέβηκε μία φωτογραφία με τη Σίσσυ Τουμάση τις προάλλες και μου στείλανε πάρα πολλοί “όχι!” Νομίζω το προτιμότερο είναι να υπάρξει ένα προξενιό ανάμεσα στον Γρηγόρη και στον Σωτηράκη» απάντησε ο Δημήτρης Σέρφας με χιούμορ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου