Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Φόνοι στο καμπαναριό”: Η εξαφάνιση της Ηγουμένης φέρνει καταιγισμό εξελίξεων και ανατροπών

Φόνοι στο καμπαναριό: Απόψε στις 21.00 στον Alpha

Μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε του Σαββάτου, η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” επιστρέφει για μία τελευταία Παρασκευή, απόψε στις 21:00 και κρύβει ανατροπές και έναν ακόμα φόνο που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στις μοναχές.

Απόψε θα δούμε μια απειλή από το παρελθόν να τρομοκρατεί την Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) με αποτέλεσμα να το σκάσει μες στη νύχτα και να εξαφανιστεί. Η αδελφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) βρίσκεται σε απελπισία, καθώς από τη μία ψάχνει μάταια την Ηγουμένη και από την άλλη καλείται να σώσει τη Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) από τα χέρια του Καραΐσκου (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) που την έχει απαγάγει. Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), έχοντας μάθει για την κλοπή της εικόνας και έχοντας πληροφορηθεί από τον πατέρα Φανούριο (Περικλής Αλμπάνης) για τη μυστηριώδη σχέση που κάποια μοναχή είχε με τον Πέτρο Αγγέλου, ψάχνουν κι εκείνοι την Ηγουμένη για απαντήσεις.


Στα χνάρια της ηγουμένης βρίσκεται και ο Δημήτρης Καλογήρου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), που θέλει οπωσδήποτε την Ηγουμένη νεκρή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου