Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Τι θα προκαλέσει ο καβγάς του Νικόλα με την Πέρσα;

Απόψε στις 21.45 στην ΕΡΤ1

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ1 “Κάνε ότι κοιμάσαι“:

Η κάλυψη που προσέφερε ο Νικόλας στον Λημνιό, κλονίζουν τη σχέση του με τη Νάσια, η οποία φεύγει από το σπίτι.

Παράλληλα, η Πέρσα υποστηρίζει στην Αστυνομία τον Σταματάκη σε σχέση με τις ερωτικές του φωτογραφίες, επιμένοντας ότι δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του. Τι θα προκαλέσει ο καβγάς του Νικόλα με την Πέρσα όταν εκείνος μάθει για την υποστήριξή της προς τον Σταματάκη;

Ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του, η οποία φεύγει από το σπίτι. Ο Μάκης αναζητά στοιχεία για τον φοιτητή που στο παρελθόν έκανε το καρφί του Αχιλλέα σε βάρος του Ίκαρου.

Ο Σταύρος συνεχίζει τους εκβιασμούς στον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου, πιέζοντας για την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας. Η Χρύσα αρχίζει να κλονίζεται και αμφιβάλλει για τον Σταματάκη και τον φόνο της γυναίκας του.

Η Πέρσα υποστηρίζει στην Αστυνομία τον Σταματάκη σε σχέση με τις ερωτικές του φωτογραφίες, επιμένοντας ότι δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του. Ο Λημνιός συμπαραστέκεται στη Δάφνη, η οποία τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο.

Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Σταματάκη να παραδοθούν. Ο Λάκης ζητάει από τη Μπετίνα διαζύγιο. Ο Πέτρος αρνείται να σκοτώσει τον Λημνιό. Η Ζωή ξεμπροστιάζει τον Τόλη κι εκείνος της λέει ότι αξίζει περισσότερο από εκείνη να έχει μητέρα τη Μπετίνα.

Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη. Τι θα προκαλέσει ο καβγάς τους;

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου