Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Βόμβα” στον “Έρωτα φυγά”: Νεκρός ο Μάρκος

Μεγάλη ανατροπή στην σειρά του OPEN

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN “Έρωτας φυγάς“, καθώς ο Μάρκος χάνει ξαφνικά και άδικα τη ζωή του ύστερα από ένα σοκαριστικό τροχαίο.

O θάνατός του βυθίζει στο πένθος την Αλεξάνδρα και τα υπόλοιπα αγαπημένα του πρόσωπα.

Με τον πιο δραματικό τρόπο ολοκληρώνεται η μεγάλη αγάπη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στη σειρά του OPEN «Έρωτας φυγάς», καθώς, όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς, τελικά ο μόνος που καταφέρνει να χωρίσει το ζευγάρι είναι ο θάνατος. 0 Μάρκος και η Αλεξάνδρα χαίρονται επιτέλους ανενόχλητοι τον έρωτά τους, ενώ η Ευγενία προσπαθεί ακόμα να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα και να αποδεχθεί την ήττα της. Μάλιστα, στην παρούσα φάση, την ικανοποιεί που ύστερα από όσα έγιναν μπορεί να είναι με τον Στεφανάκο, τον οποίο θα είχε στερηθεί για πάντα αν ο Μάρκος έφευγε τελικά με την Αλεξάνδρα μακριά από το Κιάρι. Μια μέρα, λοιπόν, ενώ η γιατρός βρίσκεται με το μωρό της στο σπίτι του Στέφανου, συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός, που θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων. Η Ευγενία αφήνει για λίγο, τον μικρό στον καναπέ και απομακρύνεται. Τότε ακούει έναν θόρυβο και γυρνώντας αντικρίζει το παιδί πεσμένο στο πάτωμα. Αμέσως το μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς ο Στεφανάκος φαίνεται να έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

 

O Μάρκος είναι βαριά τραυματισμένος

Τα επόμενα λεπτά, η Παναγιώτα τηλεφωνεί στο εργοστάσιο και ενημερώνει με τη σειρά της τον Μάρκο για το τραγικό συμβάν. Ο άντρας τρελαίνεται στην ιδέα ότι κάτι έπαθε ο γιος του και φεύγει γρήγορα για το νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται μαζί στο αμάξι του. Ενώ είναι καθ’ οδόν, βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να τους προσπερνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, ο Αποστολόπουλος χάνει τον έλεγχο του οχήματος και πέφτει στον γκρεμό. Η αγαπημένη του και ο Δεμερτζής σπεύδουν εκεί και ο Ιάσονας τον απεγκλωβίζει από το αμάξι, το οποίο αμέσως μετά τυλίγεται στις φλόγες. Παράλληλα, καλούν βοήθεια και ό Μάρκος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Μιχάλης αναλαμβάνει να σώσει τη ζωή του, μαζί με το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό. Δυστυχώς, όμως, ο Μάρκος είναι βαριά τραυματισμένος και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να κρατηθεί ζωντανός.

Ο Στέφανος, ο Φάνης και τα υπόλοιπα οικεία του πρόσωπα ενημερώνονται άμεσα και ο πατέρας του σπεύδει στο πλευρό του, από το οποίο δεν λείπει λεπτό η Αλεξάνδρα. Η γυναίκα προσπαθεί με την αγάπη της να δώσει δύναμη και κουράγιο στον αγαπημένο της, αλλά τρέμει για τα χειρότερα. Εν τω μεταξύ, ο Ιάσονας και ο Μάρκος έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να μιλήσουν με ειλικρίνεια και συγχωρούν ο ένας τον άλλον για όλα. Οι ώρες που ακολουθούν είναι εφιαλτικές και δυστυχώς ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Η εξέλιξη αυτή διαλύει την Αλεξάνδρα, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ύστερα από τόσα δεινά χάνει τελικά τον άντρα που αγάπησε. Ο θρήνος της είναι μεγάλος και όλη η Μεσσήνη βυθίζεται στο πένθος λόγω αυτής της σημαντικής απώλειας.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου