Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός”: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Αργυρώ και Βασιλική

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην δραματική σειρά

Έναν άγριο καβγά θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του “Σασμού” ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Βασιλική, ο οποίος θα σημάνει και το τέλος της φιλίας τους.

Οι δύο γυναίκες, από φίλες, γίνονται εχθροί και ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.

Η αποκάλυψη στην Αργυρώ πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων και, όπως θα δούμε, η αντίδρασή της θα σημάνει και το τέλος της φιλίας και της βαθιάς αγάπης και σεβασμού που τη συνέδεε με τη Βασιλική.

 

Αστέρης και Αργυρώ χωρίζουν

Η Αργυρώ, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, μετά την απόφαση του Αστέρη να μην καταδώσει τον αδελφό του στην Αστυνομία, αποφασίζει όχι μόνο να τον χωρίσει αλλά και να φύγει από την Κρήτη με τον μικρό Πετρή, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη θλίψη στην οικογένεια Σταματάκη.

O Αστέρης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς έχασε τον γιο του ακόμη μία φορά, αφού στο δίλημμα που του έθεσε η Αργυρώ να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνους και την ελευθερία του Μαθιού εκείνος επέλεξε το δεύτερο.

 

Η Βασιλική νιώθει οργή 

Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις θα προκαλέσουν την οργή της Βασιλικής. Η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ φέρθηκε τόσο σκληρά και πλήγωσε τόσο πολύ τον Αστέρη. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, οι δύο γυναίκες δεν θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωπες.

Η Βασιλική μιλάει πολύ άσχημα στην Αργυρώ κατηγορώντας την πως όχι μόνο δεν τους συμπαραστάθηκε στο πένθος τους για τον Νικηφόρο αλλά εγκατέλειψε κιόλας τον Αστέρη σε μία πολύ άσχημη περίοδο για την οικογένειά του. Από την άλλη, η Αργυρώ δεν μένει σιωπηλή.

Με τη σειρά της κατηγορεί τη Βασιλική πως δεν έχει ηθικούς φραγμούς, καθώς μαζί με τον Αστέρη και την Καλλιόπη καλύπτουν έναν δολοφόνο. Και πως εξαιτίας του Μαθιού ο αδελφός της είναι νεκρός.

Οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρό λόγια και τίποτα δεν μοιάζει να είναι όπως παλιά ανάμεσά τους. Η Βασιλική μισεί την Αργυρώ και διαμηνύει πως δεν θα τη συγχωρέσει ποτέ για τη στάση που κράτησε.

Και η Αργυρώ, όμως, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους μέχρι να τιμωρηθεί ο Μαθιός για το έγκλημα που διέπραξε. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τις συνετίσουν, κανείς δεν καταφέρνει να κάνει τις δύο γυναίκες να μονιάσουν.

 

Η βεντέτα φουντώνει

Αντίθετα, όσο ο καιρός περνάει και η βεντέτα φουντώνει, το μίσος τους μεγαλώνει και γίνονται έρμαια των εξελίξεων.

Άλλωστε, η Βασιλική, μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, έχει δείξει ένα άλλο, πιο σκληρό πρόσωπο και είναι αποφασισμένη να τα βάλει με όλους και με όλα προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της. Και η Αργυρώ, με τη συμπεριφορά της, ανήκει πλέον στους εχθρούς της οικογένειάς της.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου