Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Κάνε ότι κοιμάσαι”: Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του;

Απόψε στις 21.45

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ1 “Κάνε ότι κοιμάσαι“:

Καθώς ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη, ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη.

Με τις ερωτικές φωτογραφίες, ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.\

Πώς, όμως, θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό;

Επεισόδιο 28ο:

Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς βρήκε ο Νικόλας τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, αλλά σημασία τώρα έχει ότι ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό στον γάμο του λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ποια είναι η θανάσιμη απειλή του Άρη προς τον Πέτρο; Τι ρόλο παίζει στην Υπηρεσία Πληροφοριών;

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει. Ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Ο Ίκαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα. Η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό; Ποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της;

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου