Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Δυο ξένοι”: Αυτό είναι το πραγματικό τέλος που δεν είδαμε ποτέ

Δείτε τι είχε αναφέρει ο Δημήτρης Αποστόλου

Οι “Δύο Ξένοι” ήταν από τις σειρές που αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και όσες φορές παίξει σε επανάληψη στην τηλεόραση, τα νούμερα τηλεθέασης “παίρνουν φωτιά”.

Η ρομαντική κωμική τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου, και προβλήθηκε από το Mega Channel τις σεζόν 1997-1999.

 

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια για τους «Δύο Ξένους»: Ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε έρωτα με τη Μενεγάκη οπότε το σενάριο ήταν πατημένο εκεί

 

Η σειρά παρουσιάζει την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ μιας λαϊκής και με χαμηλή μόρφωση, νεαρής γυναίκας, παρουσιάστριας τηλεοπτικής εκπομπής ελαφρού περιεχομένου (Εβελίνα Παπούλια), και ενός καθηγητή αρχαίου δράματος με έντονα υπεροπτικές αρχές και εσωστρεφή προσωπικότητα (Νίκος Σεργιανόπουλος). Έκτοτε, έχει προβληθεί σε επανάληψη σε ετήσια βάση λόγω της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε.

Ποιο είναι όμως το πραγματικό τέλος που δεν είδαμε ποτέ;

 

Δείτε επίσης: Χρίστος Αντωνιάδης: «Μετά τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους Δύο Ξένους, η κοπέλα μου με χώρισε» 

 

“Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις. Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε” αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για το τέλος της σειράς στην εκπομπή “Mega Stories”.

 

Δείτε επίσης: Διαβάτη – Κώνστα: Το τελευταίο τηλεφώνημα, το απωθημένο και οι φαρμακεροί διάλογοι στους Δύο Ξένους

 

Οι δύο πρωταγωνιστές ήταν μαζί στο Λονδίνο, αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς έκανε σπουδαία πορεία στο θέατρο με τη Μαρίνα Κουντουράτου να αλλάζει τρόπο ζωής και να το ρίχνει στο διάβασμα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν μένει για πολύ μαζί.

Εκείνη επιστρέφει στην Ελλάδα αλλαγμένη, έχοντας αφήσει πίσω της το ξανθό μαλλί και τα πρωινάδικα. Το νέο της προφίλ δεν πουλάει, πια, στην ελληνική τηλεόραση. Η Μαρίνα Κουντουράτου καταλήγει να δουλεύει σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης.

 

Δείτε επίσης:

Μποσταντζόγλου για Βανδή: «Στους “Δύο Ξένους” ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα»

Vintage Stories – «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα των «Δύο Ξένων» (Βίντεο)

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία πορεία στο θέατρο, επιστρέφει στην Ελλάδα, με την αίγλη του επιτυχημένου σκηνοθέτη στο εξωτερικό.

Σύντομα αναλαμβάνει την διεύθυνση ενός τηλεοπτικού σταθμού, θέση που του επιτρέπει να βοηθήσει την Μαρίνα Κουντουράτου να επιστρέψει επαγγελματικά.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου