Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το Ναυάγιο”: Ο Ιπποκράτης παρακολουθεί την Ειρήνη και ανοίγει πόλεμο με τον Γιώργη

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA θα μας συναρπάσουν

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

Ένα διαφορετικό πρόσωπο του Ιπποκράτη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, καθώς αποδεικνύει πως για να έχει υποχείριό του την Ειρήνη θα της κάνει πρόταση γάμου, ενώ ανοίγει έναν άτυπο πόλεμο με τον Γιώργη

Ο Ιπποκράτης, όσο περνούν οι μέρες, φαίνεται να παθαίνει εμμονή με την Ειρήνη και στο μέλλον αναμένεται να προβεί σε μία κίνηση προκειμένου να τη φέρει ακόμη περισσότερο κοντά του.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη αποφασίζει να μπει κι εκείνη στον αγώνα εναντίον του Παντελίδη προκειμένου να δικαιωθούν τα θύματα του ναυαγίου, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Ιπποκράτη.

Μάλιστα, ή κοπέλα πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον λιμενικό. 0 Ιπποκράτης, όμως, την παρακολουθεί, γιατί θέλει να ξέρει κάθε κίνησή της και εξοργίζεται όταν τη βλέπει με τον δημοσιογράφο.

Λίγο μετά, ο Ιπποκράτης ζητάει εξηγήσεις από την Ειρήνη, αλλά εκείνη αποφεύγει να του απαντήσει, ενώ στη συνέχεια με τη βοήθεια του Πέτρου ψάχνει για δουλειά για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να είναι ανεξάρτητη.

Ωστόσο, όσο εκείνος τη βλέπει να απομακρύνεται από την ασφάλεια που της παρέχει, τόσο περισσότερο θυμώνει και πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη. Οι δύο άντρες έχουν μια έντονη κουβέντα και μια βαθιά έχθρα γεννιέται ανάμεσά τους. Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, ο λιμενικός ανοίγει έναν άτυπο πόλεμο με τον Γιώργη.

Τις επόμενες μέρες, ο Ιπποκράτης συνεχίζει να παρακολουθεί την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Καταλαβαίνοντας πως όσο η κοπέλα συναντάει τον δημοσιογράφο και τον Πέτρο δραπετεύει από την επιρροή του, φροντίζει να λάβει τα μέτρα του.

Ο μόνος τρόπος για να την κρατήσει κοντά του είναι να της κάνει πρόταση γάμου. Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, της ζητάει να τον παντρευτεί. Ωστόσο, αυτή η κίνηση αφήνει την Ειρήνη έκπληκτη.

Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την κοπέλα, η οποία δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Λίγο μετά, ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμα περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδους «Αντώνη», τον οποίο αντιπαθεί επειδή έχει έρθει κοντά με την Ειρήνη και τη βοηθάει να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο Ιπποκράτης είναι χειριστικός και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την κοπέλα από τη ζωή του και θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να το πετύχει

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου