Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Παγιδευμένοι”: Το ένοχο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια – Ο Χατζής έχει γιο και δεν το ξέρει

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Άκρως ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Η Υβόννη πολύ σύντομα πρόκειται να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη στην Άννα, η οποία αναμένεται να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα, η δυναμική δικηγόρος είναι ο πρώτος άνθρωπος που μαθαίνει αυτό το τόσο μεγάλο μυστικό, που αφορά τον μεγαλύτερο εχθρό της.

Όπως θα δούμε, κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους, η Άννα ρωτάει με αληθινό ενδιαφέρον την Υβόννη για ποιον λόγο φέρεται με τόσο όμορφο τρόπο στον πρώην άντρα της, Αλέκο Χατζή, αν και είναι φανερό ότι εκείνος προσποιείται τον άρρωστο προκειμένου να κερδίσει τη συμπόνια της και την προνομιούχα ζωή που είχε παλαιότερα, ζώντας πλουσιοπάροχα στο πλάι της.

Τότε η γυναίκα τής εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι αφελής και γνωρίζει πολύ καλά πως ο Αλέκος τής λέει ψέματα σχετικά με την αρρώστια του. Ωστόσο, δέχεται την απαράδεκτη συμπεριφορά του διότι θέλει να τον έχει κοντά της για έναν άλλον, πολύ σημαντικό λόγο.

Αμέσως η Άννα ζητάει να μάθει ποιος είναι αυτός ο τόσο σοβαρός λόγος και η Υβόννη τής ομολογεί ένα συγκλονιστικό, ένοχο μυστικό: Ο Αλέκος Χατζής έχει έναν νόθο γιο, του οποίου μάλιστα την ύπαρξη αγνοεί.

Ύστερα από δική της έρευνα, η γυναίκα έχει μάθει για τον νεαρό άντρα, ο οποίος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και ολομόναχος στη ζωή, καθώς έχει πεθάνει η βιολογική του μητέρα.

Η επιθυμία της Υβόννης, λοιπόν, είναι να προσφέρει σε αυτόν τον άτυχο νέο, που είναι παιδί του Αλέκου, όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τη ζωή του.

Μάλιστα, στη συνέχεια του σίριαλ, αυτός ο άντρας πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του και να βρεθεί ενώπιον του Αλέκου Χατζή με σκοπό να του αποκαλύψει ότι είναι παιδί του.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου