Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ναυάγιο”: Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους

Απόψε στις 22.50 στο MEGA

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA “Το ναυάγιο“:

Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της στον Γιώργη.

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη.

Ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση – θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη;

Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου