Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“To Ναυάγιο”: Ο Ιπποκράτης δείχνει το σκοτεινό του πρόσωπο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA

Ο Πέτρος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν οι αρχαιοκάπηλοι.

Παράλληλα, μία απόφαση της Ειρήνης εξοργίζει τον Ιπποκράτη, ενώ η Λίνα και η Βάσω κινδυνεύουν.

Η πρώτη μέρα της Λίνας στα γυρίσματα της επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και κινδύνους πού δεν μπορούσε να φανταστεί. Αυτό γιατί ο Διονύσης τής επιτίθεται βίαια, αλλά δεν έχει υπολογίσει τη Στέλλα, η οποία ακούει τις φωνές της κοπέλας και τρέχει να δει τι συμβαίνει.

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του Τρύφωνα σχετικά με το μέλλον της Ειρήνης. Μάλιστα, ο λιμενικός κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή όλων τους για πάντα, ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι η κοπέλα είναι έγκυος.

Από την άλλη, ο Άγγελος μαθαίνει κάτι αναπάντεχο για το παρελθόν του Πέτρου, την ίδια ώρα που αυτός ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει χρήματα για να σωθεί.

Στην Κρήτη, η Αλίκη και ο Γιώργης καταφθάνουν στο σπίτι του Στελή και η μυστική της ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στους δύο άντρες. Συντετριμμένη, η Λίνα μετά την απόπειρα βιασμού της από τον Διονύση βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση – θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη;

Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου και ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη.

 

Πηγή: Μytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου